Ο πρασινοφρουρός δίνει αγώνα να κρατήσει το μεροκάματο

Ο πρασινοφρουρός δίνει αγώνα να κρατήσει το μεροκάματο

Μάλλον δεν θα το είδε το ματς στο Περιστέρι ο πρασινοφρουρός και εκτέθηκε στα αφεντικά. Έτρεξε εκ των υστέρων να σώσει το μπάτζετ.

Το ημερολόγιο… καταστρώματος, δείχνει ότι διανύουμε την 11η αγωνιστική του τρίτου κατά σειρά πρωταθλήματος της «εξυγίανσης»… Αλήθεια είναι. Είμαστε μόλις στην 11η αγωνιστική και τα όσα έχουν δει τα ματάκια όλων μας, δυστυχώς δεν μας βοηθούν να ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες.

Για να τα λέμε και να τα γράφουμε όλα όμως, ευτυχώς που υπάρχει και το σάιτ της… αλήθειας, το οποίο με τη γαργαλιστική χάρη που διακρίνει τον άλλοτε πρασινοφρουρό, αντιμετωπίζει την πραγματικότητα μοιράζοντας απλόχερα γέλιο.

Οχι, στο μπάσκετ τα πάνε πολύ καλά. Αλλωστε δεν είναι κακό να ειδικεύεσαι σε κάποιο άθλημα. Εχει κι η «σπυριάρα» τη χάρη της και τις μεγάλες στιγμές της, όπως για παράδειγμα σήμερα στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όπου ο αδερφός τα πήγε περίφημα. Στο ποδόσφαιρο είναι που έχουν τα θέματά τους. Ιδιαίτερα απέναντι στην αλήθεια, την οποία δεν αντέχουν και για αυτό και καταρρέουν.

Η επανάσταση βάλτωσε και πλέον πρέπει να αποδείξουν στο αφεντικό ότι αξίζουν τον πακτωλό χρημάτων που ξοδεύονται για χάρη τους.

Και κάπως έτσι έφτασαν στο σημείο να ξεφτιλίζονται στα μάτια όσων ξέρουν τουλάχιστον τα βασικά από ποδόσφαιρο.

Σε ένα κείμενο βγαλμένο από τους χειρότερους δημοσιογραφικούς βόθρους δείχνουν τον πανικό που τους έχει κυριεύσει, αλλά και το πόσο μπορούν να ξεφτιλίσουν τη δημοσιογραφία.

Μιλούν για γκολ οφσάιντ «ένα μέτρο» (!) στη φάση που έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης Ατρόμητος – Ολυμπιακός, έχοντας μάλιστα ως «τεκμήριο» μια φωτογραφία που δείχνει τον Βούκοβιτς εκτεθειμένο προτού σκοράρει. Βέβαια, όποιος ξέρει τους βασικούς κανόνες ποδοσφαίρου μπορεί να δει τη φάση με τη μπάλα να είναι  στο σημείο όπου τη  βρίσκει και της αλλάζει πορεία ο αμυντικός του Ατρομήτου Καρασαλίδης.

Ο Πρασινοφρουρός, γνωστό δημοσιογραφικό “πιστόλι” της πιάτσας του τύπου «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω», δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να υποκλίνεται στο εκάστοτε αφεντικό του και προκειμένου να δείξει τη δουλικότητά του είναι ικανός να κάνει το άσπρο μαύρο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως παίρνει στον λαιμό του και όλους όσους νομίζουν ότι ασκούν δημοσιογραφία στο ίδρυμα της Δάφνης.

Βλέπετε, άλλα πράγματα έβλεπαν κι έγραψαν με τη λήξη του ματς στην Αθήνα και άλλα βλέπουν να παίζονται «ψηλά». Είναι η γραμμή που πρέπει να ακολουθήσει το σάιτ. Τι κι αν ο Πρασινοφρουρός είχε πεταχτεί στη βόρεια Ελλάδα και δεν πρέπει να είδε ούτε το ματς; Τα τρολ έχουν άλλα σχέδια και αυτά κάνουν κουμάντο.

Το τηλεφώνημα έπεσε και το άσπρο έπρεπε να γίνει μαύρο. Χωρίς ντροπή, χωρίς ενδοιασμούς…Το μεροκάματο να πέφτει κι όλα καλά.

Ποιος σε πήρε τηλέφωνο Βασιλάκη; Ποιος πάει να σου φάει τη δουλειά και έσπευσες να ρίξεις την πιστολιά; Τι σόι Κυριακές θες πίσω, θα ενημερώσεις τις δεκάδες αναγνώστες που σου έχουν απομείνει;

Και για να ξαναγυρίσουμε στο ημερολόγιο καταστρώματος. Είμαστε μόλις στην 11η αγωνιστική. Εχουν να δουν πολλά ακόμη τα ματάκια μας από τον άλλοτε πρασινοφρουρό και άλλοτε επαναστάτη της δεκάρας. Βλέπετε ήδη έχει αρχίσει τις… γαργάρες για να καλύπτει τα πραγματικά οφσάιντ της “εξυγίανσης”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ