Οταν η αλήθεια αποδεικνύεται αβάσταχτη

Οταν η αλήθεια αποδεικνύεται αβάσταχτη

Τo παραμύθι ότι FIFA και UEFA στηρίζουν Γκαγκάτση κράτησε μια μέρα.

Η αποκάλυψη των αρχιερέων του ψεύδους, περί δήθεν στήριξης από πλευράς FIFA και UEFA της προσπάθειας του Γκαγκατσάκου και της «εξυγίανσης» να ανέλθει στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας, κράτησε κάτι λιγότερο από μια μέρα.

Το παραμύθι που πουλάνε οι άνθρωποι που στηρίζουν με νύχια και με δόντια ό,τι πιο σάπιο έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είχε δράκο.

Λογικό κι επόμενο να κρατήσει λιγότερο απ’ όσο αντέχει ο Λαλάκης και η κουστωδία του χωρίς να απλώσουν το χέρι ζητώντας ελεημοσύνη σε ρούβλια.

Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Λαλάκη, που όταν το «ζευγάρι» της εξυγίανσης έφτασε στα πρόθυρα διαζυγίου επέλεξε το στρατόπεδο του νότου, εξακολουθεί να παίζει το παιχνίδι του και να πουλάει… αλήθεια με το κιλό.

Βέβαια έχοντας την ίδια επιτυχία που ο επιθεωρητής Κλουζώ προσπαθούσε να ανάψει τσιγάρο στο αυτοκίνητο, ο ακούραστος αυτός εργάτης της δημοσιογραφίας πέφτει από τη μία μπανανόφλουδα στην άλλη.

Οι άνθρωποι της επιτροπής παρακολούθησης μπορεί να είναι από άλλη χώρα, ωστόσο έπειτα από τόσους μήνες στην Ελλάδα μάλλον κατάλαβαν με ποιους τρόπους τους χρησιμοποιούσαν οι δυνάμεις της δήθεν εξυγίανσης, που έχει μετατρέψει την ΕΠΟ σε ανέκδοτο.

Ετσι λίγες ώρες αφότου το δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας, ήρθε και η ηχηρή σφαλιάρα στα μούτρα των πληρωμένων δημοσιογραφικών πιστολιών.

Με λίγα λόγια οι άνθρωποι είπαν ότι «άλλη δουλειά δεν έχουμε από το να ασχολούμαστε με τον Γκαγκατσάκο και το ποιον θα βάλετε στη Σούπερ Λίγκα».

Τα παιδιά της Δάφνης βέβαια, απέδειξαν για πολλοστή φορά το πόσο στενή σχέση έχουν με την αλήθεια, δίνοντας στο θέμα τη διάσταση που του αρμόζει. Δίπλα στα αποτελέσματα του υποβρύχιου… πόλο.

Οι «πόση αλήθεια αντέχεις;» έχουν πνιγεί από το βάρος των σκανδάλων που πρέπει να συγκαλύψουν, τώρα που οι δυνάμεις της εξυγίανσης (Θωμάς, Γιαννάκης, Γκαγκάτσης και τα λοιπά φυντάνια που έχουν θητεύσει δίπλα τους τις τελευταίες δεκαετίες) είναι στα… πράγματα και θέλουν να μεταφέρουν το «πάρτι» και στη Σούπερ Λίγκα.

Δεν είναι δα και μικρό πράγμα, τόσες δουλειές έχουν ανοίξει στο πάρκο Γουδί που μαζί τους άνοιξε και η όρεξη και θέλουν να μεταφέρουν το ρεσιτάλ σπατάλης και κακοδιαχείρισης και στον συνεταιρισμό των επαγγελματικών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ