Η φυλάκιση που έκατσε… βαριά στον Λαλάκη

Η φυλάκιση που έκατσε… βαριά στον Λαλάκη

Εξυγίανση έχετε; Συγγνώμη κύριε, μας τελείωσε. Την ήπιαν όλη τα παιδιά της Δάφνης και ο Λαλάκης που ζήτησε τριπλή μερίδα για να την «ακούσει» λίγο καλύτερα.

Το έχουμε ξαναγράψει σε αυτή τη γωνιά, είναι ζόρικη η δημοσιογραφία. Θέλει «αυγά» που έλεγε κι ο Γιάννης Ιωαννίδης, κοχόνες που λένε οι Σπανιόλοι. Πολύ δε περισσότερο, όταν θες να πουλήσεις «αντικειμενικότητα», «ισονομία», «ίσες αποστάσεις», «ίση μεταχείριση» και τα αμπαλάρεις με τη στάμπα στης «εξυγίανσης», της «κάθαρσης» κλπ.

Ηταν ωραία όσο ένιωθες αντιπολίτευση, όσο έκανες επανάσταση. Αποδείχθηκες όμως κωλοτούμπας σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που ξεφτιλίζεται καθημερινά, μιας και τα στελέχη του άλλα έλεγαν πριν γίνουν κυβέρνηση και ακριβώς τα αντίθετα πρεσβεύουν μόλις έκατσαν στην καρέκλα της εξουσίας.

Το κοντέρ όμως γράφει και δεν ξεγράφει. Πέντε χρόνια κάθειρξης στον Βασίλη Γκαγκάτση για κακούργημα. «Ενοχος» αποφάνθηκε το δικαστήριο. Προσέξτε, το δικαστήριο. Για δίκη που έγινε, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό.

Η καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου χάνεται μαζί με τα βυζιά και τους κώλους του καθημερινού… ρεπορτάζ των παιδιών, την ίδια ώρα που φαντασιώσεις και σενάρια γίνονταν για μέρες πρώτο θέμα.

Τα παιδιά της δήθεν εξυγίανσης έβγαλαν τον μανδύα της αντικειμενικότητας, τον άφησαν στην άκρη. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να γράψουν κακή κουβέντα για τον Γκαγκάτση. Στην ίδια «ομάδα» παίζουν.

Ετσι ενώ τέτοια θέματα που αφορούν την κάθαρση του ποδοσφαίρου, άλλοτε έπαιζαν για ώρες στην κορυφή και έγραφε ο κάθε ένας την άποψή του, το συγκεκριμένο θεματάκι που κάνει τζιζ, βυθίστηκε. Χάθηκε. Το κατάπιε ο γατούλης ο Λαλάκης.

Τουλάχιστον καταλαβαίνει και ο τελευταίος τον ρόλο που παίζει το συγκεκριμένο παρεάκι, το οποίο ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, είναι η φωνή του ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη του. Για αυτό πλέον δεν υπάρχει ούτε κουβέντα για τα απανωτά σκάνδαλα της ΕΠΟ. Η δουλειά έγινε από τη στιγμή που ανέλαβε ο «δικός μας» Βαγγέλης Γραμμένος. Ολα τα υπόλοιπα είναι «να ‘χαμε, να λέγαμε»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ