Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ

Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ

Από την «απάντηση» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που συνεχίζει προηγούμενη επίθεσή του στο Unfollow προκύπτει αβίαστα το εξής ερώτημα: ο «δημοσιογράφος» όντως δεν ξέρει να διαβάζει ή είναι ικανός ακόμη και να προσποιηθεί αγραμματοσύνη προκειμένου να συνεχίσει να ψεύδεται;

Γράφω φίλτατε, κάποτε «δημοσιογράφε»: «Γιατί αυτός κάποτε σε ένα πολύωρο γεύμα που είχαμε είχε υποστηρίξει ότι θα μπορούσε να φτιαχτεί εφημερίδα και ότι “δεν πειράζει και εάν δώσει 500.000 ο Μελισσανίδης”  και ξέρει καλά ότι αρνήθηκα. Όπως και ξέρει καλά ότι αυτές δεν είναι οι μόνες ιστορίες που υπάρχουν. Ας κάνει τις επιλογές του, αλλά ας αφήσει τους άλλους στην ησυχία».

Ο «δημοσιογράφος»  το διάβασε έτσι: «Πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συνέφαγαν όπου και συζήτησαν διάφορα πράγματα. Πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως ο Μελισσανίδης βάζει 500.000 ευρώ για εφημερίδα».

Και μετά σε αυτό λοιπόν, ο «δημοσιογράφος», γράφοντας σε τρίτο πρόσωπο παρακαλώ, σαν να απαντά και για άλλους ή ίσως απλώς και μόνο από μεγαλοπρέπεια, απαντά:

«Απαντάμε λοιπόν: Ποτέ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν παρακάθισε σε γεύμα ή σε δείπνο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο εφοπλιστής τον επισκέφθηκε στο γραφείο του όπου και κάθισε μισή ώρα. Αυτή ήταν και η μοναδική συνάντησή τους».

Σε πρώτο ενικό, τώρα εγώ, ευθέως: Είχαμε εσύ και εγώ. Όχι εσύ και ο Μαρινάκης ρε καμένε (σημείωση σε λέω «καμένο», δεν αναφέρομαι στον υπουργό Καμμένο. Μην μπερδευτείς πάλι).  Το ξαναγράφω. Είχαμε εσύ και εγώ. Το κατάλαβες ή θα μπερδευτείς πάλι;.

Μια σαφέστατη ένδειξη του πόσο εύκολα μπορείς να αλλοιώσεις τα γεγονότα. Μια αλλαγή στο γραμματικό πρόσωπο έκανες και έκατσες και έγραψες ολόκληρη απάντηση. Διότι αν δεν το έκανες επίτηδες και λάθεψες, είσαι πραγματικά επικίνδυνος.  Δεν κάνεις «ούτε για τα φαρμακεία» που λέγανε και οι παλιοί στο δημοσιογραφικό επάγγελμα, που μεταξύ μας ποτέ δεν έχεις ασκήσει επί της ουσίας.

Και για να τελειώνουμε: εγώ δεν είμαι σαν τους διάφορους πρώην συνεργάτες και συνεταίρους σου (τους οποίους σχεδόν πάντα στο τέλος «πούλαγες»…). Σε μένα δεν πιάνουν ούτε οι απειλές ούτε τα κατασκευασμένα ψέματα που εξαπολύεις. Και το Unfollow δεν είναι «Ζούγκλα». Είναι δημοσιογραφία και σχόλιο και ρεπορτάζ και παιδεία και κριτική που εσύ δεν μπόρεσες ποτέ να κάνεις.

Είσαι παρελθόν για τη δημοσιογραφία. Συνταξιούχος. Όχι λόγω ηλικίας. Συνταξιούχος στον τρόπο που νομίζεις ότι γίνεται αυτή τη δουλειά.

Ας διαβάσουν τις «απαντήσεις» σου οι δικαστικές αρχές της χώρας, τις οποίες πολλές φορές απασχόλησες στην καριέρα σου, και οι 2-3 παραπλανημένοι κυβερνητικοί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που μιλάνε μαζί σου για να καταλάβουν το διανοητικό «ταξίδι» στο άπειρο που κάνεις. Να κρίνουν τι γράφεις και τι προσπαθείς να αποδείξεις. Αν δεν τους αρκούν αυτά ας ρωτήσουν τον Στέφανο Κορκολή. Και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ