ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε την απόκτηση της Τσαβόνι

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε την απόκτηση της Τσαβόνι

Η ομάδα γυναικείου μπάσκετ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Βαλεντίνα Τσαβόνι.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έκανε μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση της Βαλεντίνα Τσαβόνι για την επόμενη σεζόν. Η 17χρονη θεωρείται αυτή την εποχή μία από τις καλύτερες αθλήτριες της ηλικίας της και καλείται να ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Βαλεντίνα Τσαβόνι, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη το 2003, η Βαλεντίνα Τσαβόνι αγωνίζεται ως «combo guard» και έχει ύψος 180 cm.

Θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία της στην Ελλάδα και αναμένεται να πάρει πλούσιο χρόνο συμμετοχής στη γυναικεία ομάδα, ενώ παράλληλα καλείται να ηγηθεί στο τμήμα νεανίδων του «Δικεφάλου».

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποφασιστικότητα και η επιμονή της να έρθει στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, αλλά και ο κατάλληλος χειρισμός του εφόρου του τμήματος, κ. Βασίλη Αγγελίδη, καθώς αρκετές ομάδες είχαν στρέψει το βλέμμα τους στη Βαλεντίνα Τσαβόνι.

Πρόκειται για μία μεταγραφή με παρόν και μέλλον, που σκοπό έχει να ενισχύσει ποιοτικά το ελληνικό έμψυχο δυναμικό των τμημάτων μας.

Το τμήμα ευχαριστεί την πρόεδρο του Σύλλα Αιδηψού, Χριστίνα Χαλαβρεζάκη, για την άψογη συνεργασία για την υλοποίηση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής.

Μετά τη συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Βαλεντίνα Τσαβόνι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη και περήφανη που ήρθα στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ. Όλο το κλίμα είναι πολύ ωραίο, ευχάριστο και φιλικό. Χαίρομαι που ήρθα σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δίνει ευκαιρίες σε νέες αθλήτριες. Το τεχνικό τιμ και οι νέες μου συμπαίκτριες με υποδέχθηκαν πραγματικά πολύ ωραία και πιστεύω θα γίνουμε μια οικογένεια σύντομα.

Ο προπονητής, Βασίλης Μασλαρινός, έδειξε πως με στηρίζει και με υπολογίζει πολύ και θα είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα. Το γεγονός πως θα αγωνίζομαι δίπλα σε ξένες αθλήτριες οι οποίες είναι πολύ καλές, είναι πρωτόγνωρο για εμένα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ με έκαναν να αισθανθώ ωραία με την προσέγγισή τους ενώ επίσης μου προσέφεραν ό, τι ζήτησα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του συλλόγου, Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, Βασίλη Αγγελίδη, ο οποίος με προσέγγισε με τον κατάλληλο τρόπο και με βοήθησε να πάρω την κατάλληλη απόφαση».

Καλώς ήρθες Βαλεντίνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ