Μπάχαλο στην ΕΟΚ: Έβγαλε διοίκηση και ο Βασιλακόπουλος, στο Πρωτοδικείο ξανά η λύση

Μπάχαλο στην ΕΟΚ: Έβγαλε διοίκηση και ο Βασιλακόπουλος, στο Πρωτοδικείο ξανά η λύση

Στην ΕΟΚ μετά τον Φάνη Χριστοδούλου χθες, βγήκε σήμερα και διοίκηση από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και όλα θα κριθούν στα δικαστήρια.

Αυτά που συμβαίνουν στην ΕΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχουν προηγούμενο, καθώς από σήμερα η ομοσπονδία διοικείται προσωρινά από δυο διοικήσεις. Μετά την ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου στο χθεσινό συμβούλιο, με τη στήριξη των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου, σήμερα έγινε νέο ΔΣ με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να αναδεικνύει δική του διοίκηση, μετά και την παραίτηση του πρόεδρου της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλου.

Το νέο διαδικτυακό ΔΣ συνήλθε διαδικτυακά απόντων των υποστηρικτών Φασούλα και Λιόλιου και ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ βγήκε και αυτός προσωρινός πρόεδρος, καθώς έλαβε 11 ψήφους από τα 12 μέλη που συμμετείχαν στη διαδικασία. Στο χθεσινό συμβούλιο που βγήκε πρόεδρος ο Φάνης Χριστοδούλου, είχαν ψηφίσει άλλα εννιά μέλη που σήμερα απείχαν από τη διαδικασία, διότι πήγαν σήμερα στο Πρωτοδικείο και ζήτησαν να εγκριθεί η νομιμότητα της διαδικασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στη χθεσινή ψηφοφορία για την ανάδειξη του Φάνη Χριστοδούλου είχε ψηφίσει λευκό, ενώ σήμερα για την ανάδειξη του Βασιλακόπουλου ψήφισε υπέρ.

Προφανώς η ΕΟΚ δεν γίνεται να διοικηθεί με δυο προέδρους έστω και προσωρινά και τη λύση θα δώσει και πάλι το Πρωτοδικείο και τα δικαστήρια, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (7/4). Το μπάχαλο που επικρατεί στην ομοσπονδία ξεκίνησε από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο οποίος αποφάσισε να αναβάλλει τις εκλογές για τον Μάιο. Ο απερχόμενος πρόεδρος θέλει να μη γίνουν οι εκλογές ηλεκτρονικά, αλλά με φυσική παρουσία (και κατόπιν self test κορωνοϊού) θέτοντας και ως όρο να εγγραφούν όλα τα ενεργά σωματεία στο μητρώο της ΓΓΑ, ενώ από την άλλη οι Φασούλας και Λιόλιος θέλουν να γίνουν πιο σύντομα οι εκλογές και ηλεκτρονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ