Το «μαγείρεμα» για τον 2ο τελικό, η απόφαση ΚΕΔ, ΕΟΚ και η… Λεουτσάνκα

Το «μαγείρεμα» για τον 2ο τελικό, η απόφαση ΚΕΔ, ΕΟΚ και η… Λεουτσάνκα

Θα τηρηθεί η νομιμότητα ή το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα γίνει και πεδίο «εξυπηρετήσεων»;

Για ακόμη μία φορά η ΕΟΚ, αποδεικνύει την ανικανότητά της ακόμη και να διοργανώσει τελικούς μπάσκετ Γυναικών. Σε σημείο τέτοιο, που ο πρώτος τελικός μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να τινάζεται στον αέρα από τη στάση των Πράσινων και την έως τώρα σιωπή της ΚΕΔ και των υπευθύνων της ΕΟΚ.

Τις τελευταία ώρες προκύπτει ότι κάποιοι έχουν στο μυαλό τους την περίπτωση αναβολής του δεύτερου τελικού μεταξύ των δύο αιωνίων. Κάτι που εάν επιλεγεί από την Ομοσπονδία, θα αποτελεί ένα σκάνδαλο, όχι πρωτοφανές (σ.σ. για την ΕΟΚ μιλάμε…), αλλά σίγουρα θα είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στις αποφάσεις της εποχής Βασιλακόπουλου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στον Πειραιά, η απόφαση της ΚΕΔ για τον αγώνα του ΣΕΦ δεν έχει λογική να επηρεάσει τη διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής. Επισημαίνεται, δε, ότι δεν έχει καμία σχέση η εξέταση της ένστασης του Παναθηναϊκού από την ΚΕΔ, με τη διεξαγωγή του 2ου τελικού. Ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί κανονικά καθώς δεν επηρεάζεται σε καμία περίπτωση από την απόφαση που θα βγάλει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Τέλος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν πως πίσω από την προσπάθεια καθυστέρησης του δεύτερου τελικού υπάρχει… λόγος. Καθώς υπάρχουν σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να πάει όσο πιο πίσω γίνεται τη σειρά, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση της Λεουτσάνκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ