Απόφαση Πρωτοδικείου: Μένει ως έχει η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ

Απόφαση Πρωτοδικείου: Μένει ως έχει η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε και τις 7 προτάσεις για νέα προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ, καθώς δεν έκρινε αναγκαία την αλλαγή στη σύνθεση της ομοσπονδίας.

Το… φιάσκο στην ΕΟΚ με τις εκλογές συνεχίζεται και όπως φαίνεται θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμη, καθώς το Πρωτοδικείο Αθηνών δεν έκρινε αναγκαία την αλλαγή στη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει διοικούσα η πλευρά των Γιώργου Βασιλακόπουλου και Άγγελου Παπανικολάου.

Η ομοσπονδία διοικείται εδώ και λίγο καιρό με προσωρινή διοίκηση μέχρι να γίνουν επιτέλους οι εκλογές, όμως είχαν κατατεθεί 7 νέες προτάσεις για νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, με νέα πρόσωπα τα πέντε εξ αυτών. Ο δικαστής έκρινε ότι η αναβολή των εκλογών δεν έγινε με υπαιτιότητα της προσωρινής διοίκησης και συνεπώς δεν θεώρησε πως έπρεπε να αλλάξει η σύνθεσή της, παρά τις προσφυγές από την πλευρά των Βαγγέλη Λιόλιου και Παναγιώτη Φασούλα.

Οι δυο άνδρες είχαν κάνει τις δικές τους προτάσεις για μέλη σε μια ανανεωμένη προσωρινή διοίκηση όμως απορρίφθηκαν από το Πρωτοδικείο και πλέον παραμένει η υπάρχουσα διοίκηση ενώ δεν αποκλείεται οι εκλογές να πάνε Ιούλιο, ή ακόμη και Σεπτέμβριο.

Η ΕΟΚ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε σήμερα όλες τις αιτήσεις περί διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης. Μετά ταύτα η υφιστάμενη Προσωρινή Διοίκηση με πρόεδρο τον Γ. Βασιλακόπουλο θα πράξει τα προβλεπόμενα για τη διεξαγωγή νόμιμης και δημοκρατικής Γενικής Συνέλευσης και Εκλογών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ