Παναθηναϊκός: Η καυτή «πράσινη» εβδομάδα

Παναθηναϊκός: Η καυτή «πράσινη» εβδομάδα

Ο Τάκης Τριαντόπουλος θα μιλήσει την Πέμπτη για όλα, με τα ανοιχτά ζητήματα στον Παναθηναϊκό να είναι πολλά: Πρίφτης, Χεζόνια, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Νέντοβιτς.

Ο καιρός δεν θυμίζει καλοκαίρι τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, αλλά οι επόμενες μέρες αναμένονται να φέρουν… καύσωνα στον Παναθηναϊκό. Με τα ανοιχτά ζητήματα να είναι πολλά και τους «πράσινους» να καλούνται να τα ξεδιαλύνουν και να προχωρήσουν στην επόμενή τους μέρα με πιο σταθερό βήμα απ’ το περσινό.

Ναι μεν ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά αυτό ήταν το αναμενόμενο. Το λογικό. Και το… εύκολο αν προτιμάτε, αφού επί της ουσίας έπαιζε χωρίς αντίπαλο εντός των τειχών.

Στην Ευρωλίγκα, όμως η αποτυχία ήταν παταγώδης. Και δεύτερη σερί τέτοια σεζόν, μακριά από την οχτάδα και να βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις, μάλλον δεν αντέχεται για τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, θα δώσει την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει για όλα. Με τα ανοιχτά ζητήματα να είναι πολλά και… καυτά. Πρώτα απ’ όλα; Αυτό του προπονητή.

Ο Όντεντ Κάτας δεν έχει μέλλον στον πράσινο πάγκο. Δοκιμάστηκε, ζυγίστηκε και βγήκε… λίγος γι’ αυτό που ο Παναθηναϊκός ζητάει. Το όνομα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς περιφέρεται από στόμα σε στόμα στους οπαδούς της ομάδας, έχει γίνει… viral στα social media, έγινε έως και στοιχηματική επιλογή. Αλλά μάλλον μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός.

Οι Ρώσοι στέλνουν τον Δημήτρη Πρίφτη με φύλλο πορείας στην Αθήνα. Και ο Έλληνας τεχνικός της Ούνιξ μοιάζει τούτη την ώρα ως το απόλυτο φαβορί. Σε έναν «γάμο» που πολλές φορές πήγε να γίνει, αλλά στράβωνε την τελευταία στιγμή. Σε μια προσπάθεια που μοιάζουν να τη θέλουν και οι δύο πλευρές.

Και τα θέματα των συμβολαίων παραμένουν στον αέρα. Εδώ είναι που ο Παναθηναϊκός πρέπει να πατήσει το πόδι στο γκάζι. Τα «βαριά χαρτιά» του ρόστερ μένουν ελεύθερα: Παπαπέτρου, Χεζόνια, Μήτογλου, Νέντοβιτς. Η διοίκηση θα πάει ξανά στη λογική «έσοδα – έξοδα». Και φαντάζει πολύ δύσκολο να καταφέρει το «τέσσερα στα τέσσερα» σε αυτά τα συμβόλαια.

Τι λέει η λογική; Πως θα περιμένει τον νέο προπονητή για να ακούσει τι έχει να τους πει και ποιους βάζει σε προτεραιότητα ώστε να χτίσει τον νέο Παναθηναϊκό. Και μετά θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις και τα… παζάρια για την επόμενη μέρα.

Αν θα προλάβει; Για κάποιους μπορεί να είναι αργά. Διότι ήδη (ιδιαίτερα για τους Έλληνες, Παπαπέτρου και Μήτογλου) οι σειρήνες είναι πολλές και ακούγονται απ’ όλη την Ευρώπη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ