Μαυροβούνιο – Ελλάδα 70-55

Μαυροβούνιο – Ελλάδα 70-55

Η Ελλάδα προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στο ανώτερο Μαυροβούνιο, ξεκινώντας με ήττα (70-55) τη φετινή της πορεία στο Eurobasket Γυναικών.

Με ήττα ξεκίνησε την πορεία της στο Eurobasket Γυναικών η Ελλάδα, καθώς ηττήθηκε με 70-55 από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού παρουσίασε προβλήματα στην αμυντική της γραμμή και δεν μπόρεσε να περιορίσει κυρίως τη Γιοβάνοβιτς, η οποία έκανε πολλές φορές τη ζημιά στην ελληνική ομάδα.

Η Εθνική μας έκανε την αντεπίθεσή της στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσε να κάμψει τη διαφορά που είχε το Μαυροβούνιο και πλέον θα ψάξει την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση την Παρασκευή (17/6) κόντρα στη Σερβία για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Θυμηθείτε ξανά το LIVE του αγώνα.

Η Ελλάδα μπήκε δυνατά και πήρε το προβάδισμα (5-6), αλλά στη συνέχεια το Μαυροβούνιο ανέλαβε τα ηνία του ματς και ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο στο +8 (24-16).

Η ευστοχία του Μαυροβουνίου στα τρίποντα σε συνδυασμό με την αδυναμία της ελληνικής ομάδας να αμυνθεί αποτελεσματικά, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού, με την Ελλάδα να μένει πίσω με 15 πόντους (44-29) στο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Εθνική μας ήταν αποτελεσματική στο επιθετικό κομμάτι, μειώνοντας τη διαφορά στους 10 πόντους (57-47) και με μια μίνι αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο έφτασε στο -7 (60-53). Ωστόσο, και πάλι το Μαυροβούνιο κρατούσε την απόσταση σε ασφαλή επίπεδα και πήρε τη νίκη με 70-55.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 44-29, 57-47, 70-55

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ