Έκθετη η ΚΕΔ και η ΕΟΚ μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ

Έκθετη η ΚΕΔ και η ΕΟΚ μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού για το καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών, όμως εκκρεμεί η απόφαση για την αντικανονική συμμετοχή της Χατζηνικολάου.

Το ΑΣΕΑΔ έβγαλε απόφαση για το καλάθι της Ριντ στον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών ανάμεσα Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, απορρίπτοντας την προσφυγή που είχαν καταθέσει οι ερυθρόλευκοι.

Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση για το καλάθι της παίκτριας του τριφυλλιού που είχε στείλει το ματς στην παράταση στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, διότι ο Ολυμπιακός κέρδισε τον αγώνα που επαναλήφθηκε και μάλιστα με διαφορά 15 πόντων. Αν οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν επικρατήσει στο παιχνίδι που επαναλήφθηκε ενδέχεται και η απόφαση του ΑΣΕΑΔ να ήταν διαφορετική. Εφόσον ο Ολυμπιακός δεν υπέστη κάποια βλάβη και ουσιαστικά κέρδισε και πάλι τον αγώνα το ΑΣΕΑΔ πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, ενώ σχετικά με το αν το καλάθι είναι εκπρόθεσμο δεν απαντάτε από το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο.

Ωστόσο, πέρα από την απόφαση αυτή, εκκρεμεί και μια ακόμη για Όλγα Χατζηνικολάου, όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν προσφύγει για αντικανονική συμμετοχή της αθλήτριας των πράσινων, λόγω και του παρελθόντος της με την τιμωρία για ντόπινγκ, όπου είχε βρεθεί θετική και της είχε επιβληθεί αποκλεισμός.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί όμως είναι πως το ΑΣΕΑΔ έβγαλε απόφαση σήμερα για το καλάθι της Ριντ και παράλληλα έβγαλε στη… σέντρα και όλους αυτούς που έλεγαν ότι μόνο η ΚΕΔ είναι αρμόδια για να αποφασίσει για τους τελικούς της Α1 και το αν έπρεπε ή όχι να μετρήσει το καλάθι. Η σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ δικαιώνει πλήρως τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη υπόθεση, διαμορφώνοντας νέα πλέον νομολογία κατά των αποφάσεων της ΚΕΔ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ