Για αυτό είναι έκθετη η ΚΕΔ και η ΕΟΚ μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ

Για αυτό είναι έκθετη η ΚΕΔ και η ΕΟΚ μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το καλάθι της Ριντ εκθέτει ΚΕΔ και ΕΟΚ, που έλεγαν ότι μπορούν να αποφασίσουν για την τύχη του πρώτου τελικού.

Η σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ όπου απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών κόντρα στον Παναθηναϊκό εκθέτει για ακόμη μια φορά ανεπανόρθωτα την ΚΕΔ και την ΕΟΚ. Η προσφυγή των Πειραιωτών στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο μπορεί να απορρίφθηκε αφού το ΑΣΕΑΔ δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, όμως ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι πολύ σωστά προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση βγάζοντας στη… σέντρα την Ομοσπονδία αλλά και την Επιτροπή Διαιτησίας.

Ο Ολυμπιακός εξέθεσε τους πάντες, και ιδίως της ΚΕΔ και ΕΟΚ, αφού η σημερινή απόφαση λοιπόν απορρίπτει καταρχήν τον ισχυρισμό της ομοσπονδίας και του Παναθηναϊκού ότι το ΑΣΕΑΔ είναι δήθεν αναρμόδιο όργανο στο να εκδικάζει προσφυγές κατά των αποφάσεων της επιτροπής διαιτησίας και της ομοσπονδίας. Από εκεί και πέρα το ΑΣΕΑΔ εκτιμά ότι ο Ολυμπιακός δεν υπέστη αγωνιστική ζημιά διότι κέρδισε τον αγώνα που επαναλήφθηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, εξίσου σημαντικός είναι το γεγονός ότι το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο δεν εξέτασε καν την προσφυγή του Ολυμπιακού στην ουσία της, αν δηλαδή το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο ή όχι. Ο Ολυμπιακός με λίγα λόγια εξέθεσε ανεπανόρθωτα την ΕΟΚ και την ΚΕΔ με την προσφυγή του, ενώ το ΑΣΕΑΔ με τη σειρά του δεν εξέτασε καν τον λόγο που οι ερυθρόλευκοι προσέφυγαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ