Liga Endesa – Το πρώτο τζάμπολ στις 18/9

Liga Endesa – Το πρώτο τζάμπολ στις 18/9

H Liga Endesa ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν. Στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Super Copa και μια εβδομάδα μετά το πρώτο τζάμπολ.

H Liga Endesa έδωσε στην δημοσιότητα το πρόγραμμα για την νέα σεζόν.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις κόντρα στην Μούρθια του Κώστα Βασιλειάδη στις 18 ή 19 Σεπτεμβρίου. Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί στην έδρα της την Μπούργκος.

Μία εβδομάδα νωρίτερα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ACB θα πραγματοποιηθεί το Super Copa στην πόλη της Τενερίφης. Σε αυτό θα πάρουν μέρος Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια και η Τενερίφη. Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση στις 17/8.

Ακόμα το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα γίνει στις 2/1, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 10/4 στην Βαρκελώνη. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και στην Eυρωλίγκα με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 10/12 και ο επαναληπτικός για τις 11/2.

Η σεζόν θα ξεκινήσει στις 18-19/9 και θα ολοκληρωθεί στις 15/5. Μάλιστα τα playoffs θα αρχίσουν στις 17/5 και θα τελειώσουν στις 26/6.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ