Αρχισε τις… πτήσεις από το ντεμπούτο του ο Κώστας Αντετοκούνμπο (vids)

Αρχισε τις… πτήσεις από το ντεμπούτο του ο Κώστας Αντετοκούνμπο (vids)

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα του στους Dayton Flyers και άρχισε να... ταλαιπωρεί αντιπάλους και μπασκέτες

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο ξεχειλίζει ταλέντο και πλέον ήρθε η ώρα και του Κώστα να δείξει στους Αμερικανούς και τον μπασκετικό πλανήτη τι μπορεί να κάνει. Και κυρίως να αποδείξει εάν μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Γιάννη και να κυριαρχίσει, αρχής γενομένης σε κολλεγιακό επίπεδο.

Ο 19χρονος φόργουορντ, λοιπόν, έκανε τα ξημερώματα το ντεμπούτο του με το κολέγιο του Dayton. Αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλκο το Ohio Dominican και σε συνολικά 16 λεπτά συμμετοχής κατάφερε να σκοράρει 6 πόντους, να μαζέψει 4 ριμπάουντ και να κάνει 1 ασίστ. Με την ομάδα του να επικρατεί τελικά με 79-61.

Εξαιτίας των κανονισμών σχετικά με τις Ακαδημαϊκές επιδόσεις των αθλητών, ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε καθόλου τηξν περσινή σεζόν στο NCAA με τους Dayton Flyers, αλλά από φέτος και για τα επόμενα 4 χρόνια θα μπορέσει να δείξει τις τεράστιες δυνατότητές του. Με τους ειδικούς να βάζουν… στοίχημα ότι ίσως και το επόμενο καλοκαίρι να γίνει draft, εάν επιλέξει να δηλώσει συμμετοχή.

Εξάλλου, δεν πάει καιρός από τότε που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωνε ότι ο μικρότερος αδερφός του είανι καλύτερος και από τον ίδιο και από τον Θανάση. Με τον αστέρα των Milwakee Bucks να αποθεώνει τον αδερφό του μετά τη χθεσινή του επιστροφή στα γήπεδα (σ.σ. το καλοκαίρι είχε σπάσει το πόδι του στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων).

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ