Λάκοβιτς – «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έκανε τον Παναθηναϊκό την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Λάκοβιτς – «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έκανε τον Παναθηναϊκό την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Η Ουλμ θα συμμετέχει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αντί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Γιάκα Λάκοβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού με άκρως κολακευτικά λόγια για την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Η Ουλμ πήρε τη θέση της Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα συμμετέχει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Σλοβένος τεχνικός της ομάδας, Γιάκα Λάκοβιτς, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τονίζοντας πως έκανε το «τριφύλλι» τον καλύτερο σύλλογο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είμαστε καλεσμένοι σε ένα εξαιρετικό τουρνουά προετοιμασίας, αυτό του αλησμόνητου Παύλου Γιαννακόπουλου. Ερχόμαστε στο τουρνουά για τα τελευταία δύο φιλικά προετοιμασίας και ελπίζουμε, με πλήρες ρόστερ, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε ιστορικά σπουδαίες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Αναντολού Εφές και η Παρτιζάν.

Ο κύριος Παύλος Γιαννακόπουλους και ολόκληρη η οικογένεια Γιαννακόπουλου έκαναν τον Παναθηναϊκό μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, ομάδα στην Ευρώπη, ενώ με την πολυετή σκληρή δουλειά και την πίστη τους αποτελούν συνώνυμο της επιτυχίας του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου μπάσκετ.

Ελπίζουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να απολαύσουμε ωραίο μπάσκετ και ασφαλώς να θυμηθούμε τον σπουδαίο μας πρόεδρο κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ