Κασιμίρο – «Είναι πάντα δύσκολο να υπερασπίζεσαι έναν τίτλο»

Κασιμίρο – «Είναι πάντα δύσκολο να υπερασπίζεσαι έναν τίτλο»

Ο Λουίς Κασιμίρο μίλησε για το Super Cup, αναφέροντας πως είναι δύσκολο να υπερασπίζεσαι έναν τίτλο, ενώ όσον αφορά την ΑΕΚ τόνισε ότι είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει των αναμετρήσεων για το Super Cup μίλησε ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Λουίς Κασιμίρο, αναφέροντας πως είναι δύσκολο να υπερασπίζεσαι έναν τίτλο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νίκος Γκίκας, επισημαίνοντας ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για τους Πατρινούς να κάνουν το repeat.

Οι δηλώσεις του Λουίς Κασιμίρο:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι πάντα δύσκολο να υπερασπίζεσαι έναν τίτλο. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Είναι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Ήταν πολύ καλό που παίξαμε φιλικά. Θέλουμε να δείξουμε από αύριο, όλα όσα δουλέψαμε το καλοκαίρι».

Για το αν έχει εικόνα για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, αλλά ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο».

Με τη σειρά του, ο Νίκος Γκίκας ανέφερε: «Όλες οι ομάδες που είναι εδώ έχουν καταλάβει ότι είναι ακόμη αρχή για να έχουμε στόχους για τη διοργάνωση. Άλλες μοντάρονται κι άλλες είναι πιο έτοιμες. Από τη μεριά της δική μας ομάδας, είναι ότι έχουμε τον τίτλο από πέρυσι και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το repeat.

Θέλουμε να κάνουμε κάτι ωραίο για την ομάδα και τον κόσμο της. Ξέρουμε ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία σίγουρα θα θέλει για το στάτους και τον κόσμο της τη νίκη. Χαιρόμαστε που θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό. Χαίρομαι που θα γεμίσει το γήπεδο και θα παίξουμε ένα τόσο δυνατό ματς στην αρχή της σεζόν».

Για τα νέα στοιχεία του Προμηθέα με τον Κασιμίρο: «Σίγουρα έχει προσθέσει, ενώ ισπανικό μοντέλο μπάσκετ. Γρήγορα, δυνατά και πιεστικά. Αυτό που έχει δώσει να καταλάβει ο καθένας είναι ότι όλα θα ξεκινούν από την πιεστική άμυνα και ότι ο καθένας θα πρέπει να δίνει το 100% για την ομάδα, έχοντας σωστές επιλογές και να προσπαθεί για το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ