Λυκογιάννης – «Δοκιμάσαμε για πρώτη φορά κοντό σχήμα και πήγαμε καλά»

Λυκογιάννης – «Δοκιμάσαμε για πρώτη φορά κοντό σχήμα και πήγαμε καλά»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού Ρόδου.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου σε φιλική αναμέτρηση, με τον Άρη Λυκογιάννη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα από την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως αυτά τα φιλικά βοήθησαν πολύ την ομάδα, ενώ ανέφερε ότι για πρώτη φορά δοκίμασε ένα κοντό σχήμα, το οποίο λειτούργησε καλά.

«Ήταν ένα παιχνίδι που μας βοηθάει. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά επηρεασμένοι στην επίθεση από το βίντεο που είχε προηγηθεί και την κουβέντα μετά το φιλικό με τη Τσερνομόρετς. Είχαν όλοι δεύτερες σκέψεις. Αμυντικά παρά τους 42 πόντους, δεν έχω την αίσθηση ότι ήμασταν αδιάφοροι. Έπαιξε αρκετά καλά ο Κολοσσός, έβαλε αρκετά μαρκαρισμένα σουτ. Δεν υπάρχει και σκάουτινγκ σε αυτό το σημείο…», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο στο επιθετικό κομμάτι ήμασταν πιο λυμένοι. Δοκιμάσαμε κάτι για πρώτη φορά, παίζοντας με κοντό σχήμα και είχαμε καλή αντίδραση. Ανοίξαμε πολύ το γήπεδο, βάλαμε κάποια σημαντικά σουτ. Κερδίσαμε και προχωράμε. Θέλουμε να διαχειριστούμε την ενέργεια, θέλουμε να δώσουμε και λίγο χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν πολλή συμμετοχή σήμερα.

Ο λόγος που διαλέξαμε να κάνουμε τρία φιλικά σε πέντε μέρες, είναι να δώσουμε στην ομάδα την εικόνα για το τι θα αντιμετωπίσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, ειδικά στο ξεκίνημα που θα παίξει πέντε παιχνίδια σε 14 μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ