Μανωλόπουλος – «Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό ματς με την Τσμόκι»

Μανωλόπουλος – «Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό ματς με την Τσμόκι»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Περιστερίου για το FIBA Europe Cup.

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη (13/10, 19:00) την Τσμόκι Μόσχας για το FIBA Europe Cup, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλος να μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως περιμένει ένα πολύ δυνατό ματς, ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα του να πάει στο παιχνίδι χωρίς να κάνει προπόνηση.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τον κόσμο μας που βρέθηκε στο Ιβανώφειο. Με μία λέξη, ήταν συγκλονιστικός και έχει μεγάλη συμμετοχή στη νίκη μας και τους ευχαριστούμε πολύ».

Για το παιχνίδι με την Τσμόκι: «Πρέπει μέσα σε λίγα 24ωρα να καταφέρουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά για το παιχνίδι. Είναι μία αναμέτρηση, όπου η προετοιμασία όσον αφορά την τακτική θα γίνει μόνο μέσω βίντεο, γιατί δεν θα έχουμε χρόνο να κάνουμε προπόνηση».

Για το πολύωρο ταξίδι: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι που δεν θα μας αφήσει να προπονηθούμε. Συνεπώς, μέσω του βίντεο θα πρέπει να προετοιμάσουμε την τακτική μας, ώστε να μπορέσουμε να την αφομοιώσουμε και να την βγάλουμε στο γήπεδο. Η Τσμόκι είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί, έχει φιλοδοξίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ