Ολυμπιακός – Μπουρζ: Το πρώτο βήμα για μια ιστορική πρόκριση

Ολυμπιακός – Μπουρζ: Το πρώτο βήμα για μια ιστορική πρόκριση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπουρζ απόψε (23/02, 18:00) στη φάση των «8» κορυφαίων ομάδων του EuroCup με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για μία ιστορική πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε στις 18:00 (FIBA TV, YouTube) την ισχυρή Μπουρζ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πρώτο ματς των προημιτελικών του EuroCup, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα για το βήμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση.

Οι «ερυθρόλευκες», που προέρχονται από την εύκολη νίκη (81-48) επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου στο ΣΕΦ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, δεν έχουν εύκολο έργο κόντρα στη γαλλική ομάδα, όμως είναι έτοιμες και αποφασισμένες για το θετικό αποτέλεσμα, μία εβδομάδα πριν από τη ρεβάνς στη Γαλλία (2/3).

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μετά από αναβολή, αφού ήταν προγραμματισμένη για τις 26 Ιανουρίου με τις «ερυθρόλευκες» να παρουσιάζουν κρούσματα κορωνοϊού και να καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίησή του.

Η επόμενη αποστολή θα γίνει στην Γαλλία στις 2 Μαρτίου, ενώ είναι σημαντικό πως Ολυμπιακός και Μπουρζ δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά και θα βρεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά με στόχο μια πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ