Eθνική Ελλάδος: Kρίσιμη μάχη κόντρα στην Τουρκία

Eθνική Ελλάδος: Kρίσιμη μάχη κόντρα στην Τουρκία

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει στα Λιόσια (25/2, 18:00) την Τουρκία για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ σήμερα (25/2, 18:00) αντιμετωπίζει την Τουρκία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την τρίτη αγωνιστική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο 1-1 και θέλει την νίκη στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Τουρκία για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία και να πάει στην επόμενη φάση με αρκετά μεγάλη βαθμολογική συγκομιδή, καθώς μετά θα δημιουργηθεί ένας αρκετά δύσκολος όμιλος, με Σερβία, Λετονία και Βέλγιο, με τις τρεις πρώτες ομάδες εκείνου του γκρουπ να προκρίνονται στα τελικά.

Στα αγωνιστικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ εδώ και μέρες έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία οι Γιώργος Παπαγιάννης και Μιχάλης Λούντζης, ενώ από σήμερα θα τεθούν στη διάθεσή της Εθνικής ομάδας και άλλοι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού, οι Σλούκας, Παπανικολάου, Πρίντεζης και Λαρεντζάκης, που χθες έπαιξαν στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο. Επιπλέον μετά το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα θα ενσωματωθούν και οι Κασελάκης, Μποχωρίδης και Καββαδάς.

Από την άλλη πλευρά και οι Τούρκοι θα είναι και αυτοί ενισχυμένοι, καθώς ο Λάρικν ταξίδεψε χθες βράδυ με το λίαρ τζετ του προέδρου της ομοσπονδίας, Χινταγέτ Τούρκογλου, μετά την νίκη της Εφές επί της Μακάμπι, ενώ μπορεί να ενσωματωθεί για το παιχνίδι της Δευτέρας και ο Σερτάτς Σανλί της Μπαρτσελόνα μετά την αναβολή των αγώνων της ομάδας με την Ζενίτ στην Ρωσία.

Το ρόστερ της Εθνικής ομάδας: 

Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Κωστής Γόντικας (Ιωνικός), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις), Γιώργος Καμπερίδης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Κουζέλογλου (ΑΕΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο), Δημήτρης Μωραΐτης (Περιστέρι), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας), Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τσαλμπούρης (Απόλλωνας Πάτρας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ