Έξαλλος ο Τούρκογλου με τη Euroleague: «Κάθε μέρα που περνά κάνουν όλο και μεγαλύτερο κακό στο μπάσκετ»

Έξαλλος ο Τούρκογλου με τη Euroleague: «Κάθε μέρα που περνά κάνουν όλο και μεγαλύτερο κακό στο μπάσκετ»

Ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, Χέντο Τούρκογλου, είναι οργισμένος με τη Euroleague που όρισε αγώνες Σαββατοκύριακο, στερώντας από τα «παράθυρα» τους Λάρκιν και Σανλί.

Ο Χέντο Τούρκογλου βλέπει την Τουρκία να αναγκάζεται να εμφανιστεί αποδυναμωμένη κόντρα στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ελλάδα (25 και 28/2), εξαιτίας του προγράμματος της Euroleague και ξέσπασε κατά αυτής.

Ο Σανλί θα απουσιάσει από αμφότερα τα ματς, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει διπλή υποχρέωση στη Euroleague παίζοντας την Παρασκευή με Ζενίτ και την Κυριακή σε εξ αναβολής αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Ο Λάρκιν θα παίξει σίγουρα σε αυτό των Λιοσίων, μετά βέβαια από παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι.

Αγανακτισμένος, βλέποντας πρώτη φορά να ορίζεται αγώνας Κυριακή, μίλησε με σκληρή γλώσσα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τις δύο ομάδες που μας εκπροσωπούν επάξια στην Ευρωλίγκα (Εφές και Φενέρμπαχτσε) και είχαν καλή συνεργασία με την ομοσπονδία μας. Θέλουμε να τελειώσει αυτό το πράγμα.

Τα ματς των εθνικών ομάδων είναι πολύ σημαντικά γιατί εκπροσωπούν τη χώρα. Μακάρι οι ομάδες να είχαν μεγαλύτερο ρόλο στις αποφάσεις. Πρώτη φορά βλέπω την Ευρωλίγκα να ορίζει αγώνες το Σαββατοκύριακο!

Κάθε μέρα που περνά κάνουν όλο και μεγαλύτερο κακό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πρέπει να βάλουν στην άκρη τον εγωισμό τους! Δεν είναι δίκαιο να υπάρχει αγώνας ανάμεσα στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ