Sold out ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με την Τουρκία

Sold out ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος με την Τουρκία

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με την Τουρκία, που θα διεξαχθεί στα Άνω Λιόσια.

Η ΕΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως τα εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Τουρκία που θα διεξαχθεί σήμερα (25/2, 18:00) έχουν εξαντληθεί.

Έτσι λοιπόν με βάσει την αύξηση την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50%, αναμένεται να βρεθούν περίπου 5.000 φίλοι της Εθνικής στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στον κρίσιμο αγώνα με την Τουρκία, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και λίγοι Τούρκοι φίλαθλοι, με τα μέτρα να είναι δρακόντεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: 

Οι περιορισμοί λόγω Covid 19 υπάρχουν, αλλά η αγάπη για την Εθνική Ομάδα δεν κρύβεται. Η Εθνική Ομάδα υποδέχεται την Τουρκία σήμερα στα Άνω Λιόσια και τα εισιτήρια της αναμέτρησης εξαντλήθηκαν!

Όσα «μαγικά χαρτάκια» βγήκαν στα εκδοτήρια ή ήταν διαθέσιμα μέσω διαδικτύου έφτασαν στα χέρια των φίλων του μπάσκετ και οι διεθνείς δεν θα παίζουν χωρίς τη βοήθεια και της εξέδρας. Ευχαριστούμε όλους εκείνους που θα βρεθούν και πάλι δίπλα στην επίσημη αγαπημένη και θα τη στηρίξουν με την παρουσία και τη φωνή τους σε έναν σημαντικό αγώνα στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Φοράμε γαλανόλευκα και στηρίζουμε την Εθνική Ομάδα σήμερα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ