Ζίμπαρτς: «Παίξαμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση»

Ζίμπαρτς: «Παίξαμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση»

Ο Μάρτιν Ζίμπαρτς μίλησε για την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, αλλά και για τον επικείμενο τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελευθερία Μοσχάτου.

Ο Μάρτιν Ζίμπαρτς στάθηκε στην ομαδικότητα που έδειξαν οι παίκτριές του στο ματς με τις Πράσινες, ενώ για το ματς τίτλου ανέφερε ότι σκοπός είναι η ομάδα του να παίξει με ένταση και στον τελικό.

Οι δηλώσεις του Μάρτιν Ζίμπαρτς:

«Η φιλοσοφία μας είναι ομαδική. Παίξαμε με αυτόν τον τρόπο σε άμυνα και επίθεση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να πάρουμε διαφορά και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον τελικό με την Ελευθερία Μοσχάτου: «Σεβόμαστε κάθε ομάδα και το δείχνουμε. Σε όλο το δεύτερο γύρο παίξαμε με όλες τις παίκτριές μας. Σκοπεύουμε να παίξουμε με πολλή ένταση και στον τελικό.

Είμαστε το φαβορί, αλλά δεν σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο, αλλά πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τα Χανιά για τη φιλοξενία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ