Ελευθερία Μοσχάτου – Ολυμπιακός: Τελικός με μεγάλο φαβορί στα Χανιά

Ελευθερία Μοσχάτου – Ολυμπιακός: Τελικός με μεγάλο φαβορί στα Χανιά

Ελευθερία Μοσχάτου και Ολυμπιακός κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, με τις ερυθρόλευκες να είναι το φαβορί για να πανηγυρίσουν την κούπα.

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν διεκδικούν το μεσημέρι (15:00, ERT Sports) στα Χανιά η Ελευθερία Μοσχάτου και ο Ολυμπιακός, που κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

Η ομάδα του Πειραιά απέκλεισε στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό κάνοντας περίπατο και επικρατώντας με 69-55, ενώ η Ελευθερία Μοσχάτου πέταξε εκτός τον ΟΑ Χανίων με 71-61.

Οι παίκτριες του Μάρτινς Ζίμπαρτς είναι το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο μιας και η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Για να καταλάβει κανείς πόσο μεγάλη είναι η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, αρκεί να δει τα αποτελέσματα τους στη φετινή κανονική διάρκεια της σεζόν.

Στην πρώτη λοιπόν αναμέτρηση τους ο Ολυμπιακός νίκησε με 104-58 εκτός έδρας στις 29/12, ενώ έχει επικρατήσει και 111-60 εντός έδρας στις 20/3.

Αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει τον τίτλο θα γίνει η πολυνίκης ομάδα του θεσμού φτάνοντας τις πέντε κατακτήσεις και ξεπερνώντας τις Εσπερίδες.

Μάλιστα θα είναι το πέμπτο σερί Κύπελλο για την ομάδα του Πειραιά, αφού σήκωνε την κούπα από το 2016 μέχρι και το 2019, ενώ το 2020 και το 2021 δεν υπήρξε νικητής λόγω κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ