«Κοντά σε τουρκική ομάδα ο Δημήτρης Πρίφτης» (pic)

«Κοντά σε τουρκική ομάδα ο Δημήτρης Πρίφτης» (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Δημήτρης Πρίφτης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, αναλαμβάνοντας ομάδα από τη γειτονική χώρα.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως έχει βρει ο Δημήτρης Πρίφτης, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Ντονάτας Ούρμπονας, βρίσκεται σε μια… ανάσα από το να αναλάβει την Τόφας.

Ο Έλληνας τεχνικός το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τον Παναθηναϊκό, όμως οι κακές εμφανίσεις του «τριφυλλιού» έφεραν την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας τον Απρίλιο, όπου τον αντικατέστησε ο Γιώργος Βόβορας.

Θυμίζουμε πως πριν τους «Πράσινους» ο 53χρονος προπονητής είχε περάσει τέσσερα χρόνια στη Ρωσία για λογαριασμό της Ούνικς Καζάν, την οποία και οδήγησε στη EuroLeague αφού έφτασε μέχρι το τελικό του EuroCup το 2021.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Πρίφτης θα δοκιμάσει στην Τουρκία, με την Τόφας να τερματίζει 9η στο πρωτάθλημα, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο Basketball Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ