Γεωργία – Μαυροβούνιο 73-81: Στους «16» με φοβερό Κέντρικ Πέρι

Γεωργία – Μαυροβούνιο 73-81: Στους «16» με φοβερό Κέντρικ Πέρι

Το Μαυροβούνιο με πρωταγωνιστή τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι, επικράτησε με 81-73 της Γεωργίας του Ηλία Ζούρου και πέρασε στους «16» του Eurobasket.

Μεγάλη έκπληξη από το Μαυροβούνιο, που πανηγύρισε τη νίκη επί της οικοδέσπινας Γεωργίας με 81-73 και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Eurobasket, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία.

Η ομάδα του Ράντοβιτς ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων με ρεκόρ 3-2 και αφού ευνοήθηκε στην ισοβαθμία με το Βέλγιο, πήρε την 3η θέση του πρώτου γκρουπ.

Διαβάστε επίσης: Κορμπεράν: «Να είμαστε αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση»

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ηλία Ζούρου απέτυχε, τερματίζοντας τελευταία με ρεκόρ 1-4 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη σπουδαία νίκη της εθνικής του ομάδας, αφού πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας 17 πόντους, 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ ο Ιγκόρ Ντρόμπνιακ, που πέτυχε 22 πόντους.

Για τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Μαμουκελασβίλι (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Σερμαντίνι (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και ΜακΦάντεν (16 πόντοι, 4 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ