Αταμάν: «Ασέβεια προς εμάς η ώρα του ματς με τη Γαλλία, δεν θέλουν τους Τούρκους στο γήπεδο»

Αταμάν: «Ασέβεια προς εμάς η ώρα του ματς με τη Γαλλία, δεν θέλουν τους Τούρκους στο γήπεδο»

Ο Εργκίν Αταμάν κάνει λόγο για ασέβεια από τη FIBA λόγω της ώρας διεξαγωγής του αγώνα με τη Γαλλία για τη φάση των «16» του Eurobasket.

Τα έβαλε ξανά με την FIBA ο Εργκίν Αταμάν! Ο Τούρκος προπονητής εξέφρασε την οργή του με το πρόγραμμα, αφού η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία το μεσημέρι του Σαββάτου (10/9, 13:00) για τη φάση των «16» του Eurobasket.

Ο Αταμάν τόνισε πως λόγω της ώρας διεξαγωγής της αναμέτρησης, οι Τούρκοι που μένουν στο Βερολίνο δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους και έκανε λόγο για μεγάλη ασέβεια σε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Dha.com.tr».

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: «Χαράμισα τη μισή μου ζωή…» – Το αινιγματικό μήνυμα στο Twitter (pic)

«Είναι μεγάλη ασέβεια απέναντί μας που η ώρα του αγώνα με τη Γαλλία στο Βερολίνο θα είναι στις 12:00 (13:00 ώρα Ελλάδας). Ήρθαμε ως δεύτεροι στον όμιλό μας εδώ. Στόχος είναι να αποτραπεί στο κοινό της Τουρκίας να γεμίσει το γήπεδο. Ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω πως οι συμπατριώτες μας θα κάνουν θυσίες και θα έρθουν να μας υποστηρίξουν ακόμα και σε μία ακατάλληλη ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ