Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Λαύριο σε μία μέρα αφιερωμένη στα παιδιά

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Λαύριο σε μία μέρα αφιερωμένη στα παιδιά

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Λαύριο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πρώτο της φιλικό με προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, σε μία μέρα αφιερωμένη στα παιδιά.

Το Λαύριο αντιμετωπίζει αύριο (10/09, 18:00) η ΑΕΚ στα Λιόσια για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων, ενώ γνωστοποίησε και το πρόγραμμα της ημέρας με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τις οικογένειες και τα παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Η φωτογραφία της Ελλάδας, η έτοιμη να εκραγεί φλέβα στον λαιμό του Γιάννη και οι #not_my_national_team

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Οι μικροί φίλοι της ΑΕΚ, όπως προ πολλού έχουμε ενημερώσει, θα έχουν την τιμητική τους στην αυριανή (18:00) φιλική αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο το Λαύριο.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά με τους αθλητές της «Βασίλισσας», στο «νεόδμητο» FAMILY LOUNGE του Γηπέδου μας.

Τα έσοδα από την αναμέτρηση θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ». Επίσης, το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» θα διαθέσει κουμπαράδες, στην είσοδο των VIP, έξω από το εστιατόριο «1968» και πάνω από το κεντρικό τμήμα 6, ούτως ώστε όποιος φίλαθλος το επιθυμεί να συνδράμει οικονομικώς.

Στο ημίχρονο, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων με 4 συμμετέχοντες φιλάθλους και 2 νικητές, οι οποίοι θα λάβουν δώρα – έκπληξη. Το half time event διοργανώνεται by Tzelalis Group and Biosteel.

Υπενθυμίζεται ότι τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση θα έχουν οι μικροί μας φίλοι. Τα ΠΑΙΔΙΑ!

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, οι μικροί φίλοι της «Βασίλισσας» θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τέσσερις αγαπημένους τους αθλητές. Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Ξανθόπουλος, Τιμ Φρέιζερ, Γιάνις Στρέλνιεκς θα δώσουν το «παρών» στο Family Lounge, όπισθεν της εξέδρας των VIP και θα συνομιλήσουν με τους νεαρούς φίλους της ομάδας. Η καινοτομία αυτή αναμένεται να καθιερωθεί στις εντός έδρας αναμετρήσεις της «Βασίλισσας», στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Όποιος οπαδός της ΑΕΚ, κάτω των 12 ετών, επιθυμεί να παρακολουθήσει την ανανεωμένη ομάδα της «Βασίλισσας», να πάρει τον γονιό του, τον μπαμπά του ή τη μαμά του από το χέρι και να τον φέρει στα Άνω Λιόσια. Σ’ αυτή την περίπτωση, όλοι θα εισέλθουν στο Οlympic Hall ΔΩΡΕΑΝ.

Στην αναμέτρηση, οι μικροί φίλοι της ομάδας μας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά τον αγαπημένο τους PandaPandou, να παίξουν μαζί του, αλλά και να δουν από κοντά παλαιά και νέα αστέρια της Ομάδας μας, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν μετά τη λήξη του αγώνα μαζί τους και να λάβουν αυτόγραφα.

Επίσης, στο περιθώριο της αναμέτρησης οι φίλοι της ομάδας, που θα σπεύσουν στο γήπεδο θα έχουν τη δυνατότητα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα έχει στηθεί στην αρένα του γηπέδου μας να αγοράσουν Εισιτήρια Διαρκείας για τους αγώνες της «Βασίλισσας» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συνοψίζοντας:

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον πατέρα, που θα συνοδεύσει τον γιο του (ηλικίας κάτω των 12 ετών) στο γήπεδο.

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλες τις Γυναίκες.

-Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους νέους κατόχους Διαρκείας, περιόδου 2022-2023.

-Τιμή εισόδου 10 ευρώ για τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ.

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με Λαύριο συνεχίζεται.

Kλείσε το εισιτήριό σου ΕΔΩ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ