Μακσβίτις: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στον πάγκο της Λιθουανίας»

Μακσβίτις: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στον πάγκο της Λιθουανίας»

Ο Κάζις Μακσβίτις μίλησε μετά τον αποκλεισμό της Λιθουανίας από την Ισπανία στους «16» του Eurobasket και άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

Μετά τον αποκλεισμό της Λιθουανίας από την Ισπανία στους «16» του Eurobasket, ο Κάζις Μακσβίτις εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένος και άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

«Πώς να αξιολογήσεις την πορεία μας όταν αποκλειόμαστε τόσο νωρίς; Άσχημα! Δεν υπήρχε αγώνας που παίξαμε άσχημα, αλλά χάσαμε τόσα παιχνίδια στο τέλος. Είναι κρίμα. Έχουμε μια σχετικά νέα ομάδα και δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τα παιχνίδια, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Νίκη… ηρεμίας και κορυφής θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο

Τα γρήγορα φάουλ του Βαλαντσιούνας επηρέασαν το πλάνο μας. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε έλλειψη ταλέντου. Θεωρώ πως έχουμε αρκετό. Όμως μάλλον μας έλειψε αυτό που έχουν άλλες ομάδες, ότι βρίσκονται μαζί για πολλά χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στη θέση του, απάντησε: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε αυτό, γιατί κι εγώ ο ίδιος δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που φέραμε στο Ευρωμπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ