ΕΟΚ: «Συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ σε κομβικούς άξονες»

ΕΟΚ: «Συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ σε κομβικούς άξονες»

Την συμφωνία με τον ΕΣΑΚΕ επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσής της η ΕΟΚ.

Η ΕΟΚ επιβεβαίωσε το πολύ καλό κλίμα που είχαν οι συζητήσεις με τον ΕΣΑΚΕ μέσω ανακοίνωσής της.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε και για το περιεχόμενο των συζητήσεων αλλά και το αποτέλεσμα εξηγώντας πως υπήρξε συμφωνία σε κομβικούς άξονες.

Διαβάστε επίσης: Βρήκε ομάδα ο Αγραβάνης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Με συμφωνία σε κομβικούς άξονες και στόχευση την ειλικρινή συνεργασία για ένα υγιές επαγγελματικό πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκε η πολύωρη τηλεδιάσκεψη της ΕΟΚ με τον ΕΣΑΚΕ.

Η πρόσκληση της Ομοσπονδίας είχε συγκεκριμένη ατζέντα και στη διάρκεια της ανταλλαγής απόψεων, υπήρξε γόνιμος διάλογος που οδήγησε σε ταύτιση με τους εκπροσώπους και των 12 ΚΑΕ.

Η οικονομική εξυγίανση των ΚΑΕ σε βάθος χρόνου ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα, με αποσαφήνιση των κανονισμών που ισχύουν από τη FIBA και την αποδοχή τους από όλους τους συμμετέχοντες, προκειμένου να μην υπάρχουν παρερμηνείες στη συνέχεια.

Η συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών ήταν ένα άλλο σημαντικό θέμα και η συζήτηση αφορούσε στις βασικές αρχές και σε πλάνο τριετίας, πάντα με γνώμονα το καλό των Εθνικών ομάδων.

Όπως συμφωνήθηκε, θα συσταθεί άμεσα κοινή ομάδα εργασίας για να προχωρήσει συγκεκριμένες διαδικασίες που προβλέπονται για εκκρεμή θέματα και να επιλαμβάνεται πιθανών νέων που θα προκύπτουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κλείσιμο