Σλούκας: «Περήφανοι για όσα καταφέραμε την περσινή σεζόν»

Σλούκας: «Περήφανοι για όσα καταφέραμε την περσινή σεζόν»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει το Super Cup, ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της Basket League, και αναφέρθηκε στην επιτυχημένη περσινή σεζόν του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στη Ρόδο όπου θα δοκιμαστεί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς, με στόχο την κατάκτηση του Super Cup και ο Κώστας Σλούκας, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για όσα πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι ενώ έδωσε το σύνθημα και για τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής γκαρντ, που τιμήθηκε ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της Basket League για την αγωνιστική περίοδο 2021-2021, δήλωσε αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στον Ολυμπιακό – Υπέγραψε και πιάνει δουλειά στο Ρέντη

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος να μιλήσω. Όπως είπε και ο Σάσα, ήταν μια δύσκολη σεζόν που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα καταφέραμε.

Είχαμε μια άψογη συνεργασία με τον προπονητή, το σταφ, τη διοίκηση και τους συμπαίκτες μου και θέλω να το σημειώσουμε. Ελπίζω σε μια αντίστοιχη φέτος.

Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ευχαριστώ πολύ τη Ρόδο για τη φιλοξενία σε αυτό το τουρνουά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ