Η FIBA άπλωσε χέρι ενότητας στη Euroleague – Πως επηρεάζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού

Η FIBA άπλωσε χέρι ενότητας στη Euroleague – Πως επηρεάζονται οι παίκτες του Ολυμπιακού

H FIBA σύμπτυξε το πρόγραμμά της στα παράθυρα του Νοεμβρίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 σε μια κίνηση καλής θέλησης προς την Euroleague. Ελπίδες να αγωνιστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ελλάδα - Λετονία (11/11).

Η FIBA έκανε το πρώτο βήμα προς την Euroleague! Πως; Η Παγκόσμια Ομοσπονδία σύμπτυξε το πρόγραμμα των παράθυρων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, δίνοντας έτσι το περιθώριο σε παίκτες που συμμετέχουν στην διοργάνωση να ενισχύσουν τις εθνικές τους ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι πρώτοι αγώνες των παραθύρων θα γίνουν την Παρασκευή (11/11) και δεν θα μοιραστούν το διήμερο 10-11/11, ενώ τα δεύτερα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα (14/11) και όχι το διήμερο 13-14/11.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία γράφεται ξανά για την ΑΕΚ: Η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και η… παρέλαση εμβληματικών μορφών

Φυσικά αυτό άφορά άμεσα και την Εθνική μας ομάδα, αφού το εντός έδρας ματς με τη Λετονία που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 10 Νοεμβρίου μετατέθηκε για τις 11 Νοεμβρίου, ενώ η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βέλγιο θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου και όχι στις 13 Νοεμβρίου.

Έτσι, έχουν τη δυνατότητα και οι παίκτες του Ολυμπιακού, που θα αντιμετωπίσουν την Παρτίζαν στις 10 Νοεμβρίου, να ενισχύσουν την αποστολή της Ελλάδας και στις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μόνο στο δεύτερο παιχνίδι, καθώς το «τριφύλλι» υποδέχεται την Μπασκόνια στις 11 Νοεμβρίου.

Όπως και να ‘χει, πρόκειται για μια κίνηση καλής θέλησης από την FIBA, που δείχνει την πρόθεσή της να ρίξει γέφυρα επικοινωνίας προς την Euroleague. Μένει να φανεί αν η Euroleague θα ανταποδώσει με κάποιον τρόπο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ