Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης κόντρα στον Προμηθέα (vid)

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης κόντρα στον Προμηθέα (vid)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του ημιτελικού του Super Cup κόντρα στον Προμηθέα, αλλά και όλα τα παραλειπόμενα της αναμέτρησης, όπως το καθιερωμένο τελετουργικό πριν την έναρξη.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ κι έκανε «περίπατο» απέναντι στον Προμηθέα, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι της σεζόν και ετοιμάζεται για το σημερινό (2/10) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Οι ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε, όπως συνηθίζει, ένα βίντεο στο κανάλι της στο youtube με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα, αλλά και τα όσα συνέβησαν εκτός γηπέδου, με το κλασικό πλέον τελετουργικό των παικτών πριν βγουν στο παρκέ και το «ζντο» νίκης στο τέλος να ξεχωρίζουν.

Διαβάστε επίσης: Τα δάκρυα του Κασάμι στις υπογραφές, το γράμμα των 5 χρόνων, το 1.000.000 € του Αμπασκάλ και οι πρώτες ημέρες στο Ρέντη

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται απόψε (21:00) για την κατάκτηση του Super Cup, με τους νταμπλούχους Ελλάδος να έχουν και ως στόχο να διευρύνουν το σερί τους απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ