Το πρώτο Ελληνικό El Classico έχει ξεκάθαρο φαβορί

Το πρώτο Ελληνικό El Classico έχει ξεκάθαρο φαβορί

Θα μας απασχολήσει ο σημερινός τελικός, που έχει αρκετές επιλογές, αλλά και ξεκάθαρο φαβορί

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους! Ο πρώτος τίτλος στην Ελλάδα κρίνεται σήμερα και είναι το Super Cup, που θα το διεκδικήσουν ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό, στις 21:00, στη Ρόδο. Ένα ελληνικό El Classico που πάντα προσελκύει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος και έχει πάντα υψηλό κίνητρο για τους παίκτες και τους προπονητές, κάτι που πάμε στοίχημα πως θα συμβεί και σήμερα…

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Προγνωστικά Μπάσκετ

Θα μας απασχολήσει ο σημερινός τελικός, που έχει αρκετές επιλογές, αλλά και ξεκάθαρο φαβορί. Ιδίως με βάση την εικόνα των ομάδων στους χθεσινούς ημιτελικούς.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Αυτό το φαβοιρί φοράει ερυθρόλευκα και είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κέρδισε άνετα τον Προμηθέα, με 93-65, κάνοντας μια μεστή εμφάνιση και αποδεικνύοντας ότι ενδεχομένως είναι ακόμη καλύτερος από πέρσι, πιο “γεμάτος” από πέρσι και με καλύτερη αυτοπεποίθηση.

Βεζένκοφ, Πίτερς, Μπολομπόι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, Κέιναν και Γουόκαπ θα βρουν “χημεία” και γενικά ο Ολυμπιακός είναι καλός, ακόμη και τόσο νωρίς στη σεζόν, γι’ αυτό είναι και το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε χθες στον νικηφόρο αγώνα του με τον Κολοσσό, έχοντας την απουσία μεν του Γουόλτερς, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για μια τέτοια ομάδα. Κακή κυκλοφορία, αστοχία και ασυνεννοησία στην άμυνα, με αρκετά λάθη. Αυτό, βέβαια, μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν ένα ματς και προφανώς μια κακή βραδιά. Σήμερα με δυσκολότερο αντίπαλο θα φανεί τι “ψάρια πιάνει” η νέα ομάδα που έχει φτιάξει ο Ράντονιτς.

Η νίκη του Ολυμπιακού δεν πληρώνει πολλά, το combo Ολυμπιακός και over είναι καλύτερο στο 2.40 στη Stoiximan, όπως και το double double του Βεζένκοφ που πληρώνει 4.35.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός  2 και over (2,40@Stoiximan)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ