Τα δάκρυα του Κασάμι στις υπογραφές, το γράμμα των 5 χρόνων, το 1.000.000 € του Αμπασκάλ και οι πρώτες ημέρες στο Ρέντη

Τα δάκρυα του Κασάμι στις υπογραφές, το γράμμα των 5 χρόνων, το 1.000.000 € του Αμπασκάλ και οι πρώτες ημέρες στο Ρέντη

Ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στον Ολυμπιακό με δάκρυα χαράς και άφησε άφωνους τους ανθρώπους της ομάδας. Είπε «όχι» στα λεφτά της Σπαρτάκ Μόσχας, μίλησε με τον Μίτσελ, έπιασε δουλειά στο Ρέντη και μετράει αντίστροφα.

Ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια. Μια επιστροφή που ο Ελβετός μέσος και ο σύλλογος του Πειραιά επεδίωξαν άλλες τρεις φορές τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά για διάφορους λόγους, το φλερτ δεν προχωρούσε. Τώρα ο 30χρονος δυναμικός χαφ έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι πρωταθλητές και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έκανε κάτι που προκάλεσε έκπληξη.

Συγκεκριμένα, αμέσως μόλις έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, ο Κασάμι δάκρυσε. Μέσα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Κάτι άφησε άφωνους τους ανθρώπους της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού που βρίσκονταν στον χώρο. Με τον ίδιο να εξηγεί μετά από λίγο πως «…ήθελα πολύ να γυρίσω εδώ. Είναι η ομάδα που αισθάνομαι σπίτι μου. Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος και είμαι πολύ χαρούμενος»!

Από εκεί και πέρα, ο Κασάμι, λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στον Ολυμπιακό έκανε repost μία ανάρτηση που είχε κάνει την 1η Σεπτεμβρίου του 2017. Ημέρα κατά την οποία αποχώρησε από τους Ερυθρόλευκους. Το γεμάτο συγκίνηση γράμμα του, λοιπόν, ο Κασάμι το είχε κλείσει με τον εξής τρόπο: «Τέλος, θέλω να πω ένα ειλικρινές «ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ» στους ανεπανάληπτους οπαδούς μας. Εσείς είστε η δύναμη, η ψυχή του συλλόγου. Θύρα 7 με τσαμπουκά… Καλή επιτυχία Ολυμπιακάρα μου. Εις τo επανιδείν…».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 1.000.000 ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΑΚ

Η αλήθεια είναι ότι ο Κασάμι περίμενε πολύ τον Ολυμπιακό. Αφήνοντας στην άκρη σημαντικές προσφορές που έφτασαν στα χέρια του. Κατ’ αρχάς, απέρριψε μια εξαιρετική προσφορά ανανέωσης που του έκανε η Βασιλεία.

Τις τελευταίες ημέρες, έφτασε στα χέρια του πρόταση από τη Σπαρτάκ Μόσχας, για 3ετές κλειστό συμβόλαιο, με καθαρές ετήσιες απολαβές ύψους 1.000.000 € συν μπόνους. Μάλιστα, ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ (πρώην του Βόλου και της Βασιλείας) μίλησε στον ρωσικό Τύπο και υποστήριξε ότι ο ίδιος προσπάθησε να πείσει τον παίκτη να πάει στη Μόσχα, αλλά ο Κασάμι τον ενημέρωσε ότι ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Και έτσι έκλεισε η συζήτηση.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

Αφού όλα τελείωσαν και τα συμβόλαια υπεγράφησαν, από το Σάββατο ο Κασάμι ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Στόχος είναι να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στη δεξιά του γάμπα, κάτι που φαίνεται ότι είναι κοντά στο να συμβεί. Επιπλέον, όπως φάνηκε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ο Ελβετός χαφ έχει καταφέρει να κρατήσει τον εαυτό του σε πολύ καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι δεν είχε ομάδα από τον Ιούνιο, όταν και αποχώρησε από τη Βασιλεία.

Ο Κασάμι φέρεται να είχε και συζήτηση με τον Μίτσελ, με σκοπό να συζητήσουν το πότε και το πώς θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, με σκοπό να μπορέσει να βοηθήσει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ