ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Οι «πράσινοι» ψάχνονται αγωνιστικά, ακόμη, καθώς είναι νέα ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Λείπει ο βασικός τους πλέι μέικερ, Νέιτ Γουόλτερς, ενώ οι πολύ σημαντικοί για το rotation Γκριγκόνις και Πονίτκα, έχουν κάνει ελάχιστες προπονήσεις με τους υπόλοιπους. Με ένα πολύ αλλαγμένο ρόστερ, η ομάδα ελπίζει σε καλύτερη πορεία από την περσινή, σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως αυτό θα κριθεί όσο η σεζόν προχωράει. Στον ημιτελικά του Σούπερ Καπ, το σύνολο του Ράντονιτς επικράτησε με 72-67 του Κολοσσού Ρόδου, αν και είχε αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι. Εν όψει του τελικού απέναντι στους ερυθρόλευκους τα ζητήματα είναι αρκετά, αφού η ομάδα δεν έχει ακόμη ρολάρει, ούτε έχει βρει την απαιτούμενη χημεία.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός κράτησε τον βασικό κορμό του, κάνοντας, μάλιστα, εξαιρετικές προσθήκες. Οι Πίτερς, Πάπας, Κάνααν και Μπόλομποϊ, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν, με την ομάδα να κρατά τους Σλούκα και Βεζένκοβ που εντυπωσιάζουν. Στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ νίκησε πολύ άνετα με 93-65 του Προμηθέα. Εντυπωσίασε σε επίθεση και άμυνα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αν και η σεζόν δεν έχει καν ξεκινήσει.

Ο τελικός Σούπερ Καπ μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και Ατρόμητο είναι προγραμματισμένο για τις 21:00 της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης: Υπόκλιση Αραούχο σε Ντέμη: «Στο 11 σου… (pic)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Έχει ταλέντο ο Παναθηναϊκός, περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε εύκολα στον τελικό του Σούπερ Καπ και στρέφει πλέον την προσοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και χαρακτήρισε τους «πράσινους» ομάδα με ταλέντο, επισημαίνοντας πως θα είναι δύσκολο το ματς.

Όσα είπε:

Για το ματς με τον Προμηθέα: «Μέσα στην εξέλιξη του παιχνιδιού γίναμε καλύτεροι, ιδίως αμυντικά. Στην αρχή αφήσαμε κάποια σουτ στον Κουλμπόκα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι μετά και σταματήσαμε την δημιουργία του Προμηθέα. Γι’ αυτό άνοιξε η διαφορά».

Για τον τελικό του Σούπερ Καπ με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα παιχνίδι νωρίς στη χρονιά, καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Το καλό για εμάς είναι ότι παρότι παίξαμε πιο αργά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε 21-22′ παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα, με ταλέντο. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Ράντονιτς: «Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού και την πρόκριση στον τελικό του Super Cup.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό του Super Cup, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς όμως, να μη μένει ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του.

Οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του Κολοσσού Ρόδου, με τον Μαυροβούνιο προπονητή να εκφράζει τον προβληματισμό του.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθη στην τρίτη περίοδο και το παιχνίδι ήταν κλειστό. Κερδίσαμε όμως. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα. Ο Γκριγκόνις έλειψε αρκετό καιρό από εμάς, δεν είχαμε και τον Ουόλτερς. Μας έλειψε πολύ ο Ουόλτερς από το παιχνίδι αυτό».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ