Υπόκλιση Αραούχο σε Ντέμη: «Στο 11 σου… (pic)

Υπόκλιση Αραούχο σε Ντέμη: «Στο 11 σου… (pic)

Με μια ανάρτηση στα social media, ο Σέρχιο Αραούχο, αποθέωσε τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Ιστορική η χθεσινή μέρα για την ΑΕΚ, που επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια και 5 μήνες. Με μια φαντασμαγορική τελετή, αντάξια της ένδοξης ιστορίας της, η Ενωση εγκαινίασε το νέο της σπίτι στα πάτρια εδάφη.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρισκόταν ανάμεσα στους 23 παλαιμάχους της ΑΕΚ που παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας μάλιστα και αδιανόητη αποθέωση από τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα στον ΠΑΟΚ – «Σκοτωμός» Λουτσέσκου – Πάμπλο Γκαρσία λόγω… Κουαλιάτα – Παρέμβαση Σαββίδη από το Ροστόφ!

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην πρόεδρος του Δικεφάλου κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα, με τον κόσμο να μην ξεχνά τις απίθανες στιγμές του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο οι οπαδοί που αποθεώσαν τον Ντέμη. Ήταν και ο Σέρχιο Αραούχο.

Με μια ανάρτηση στα social media, ο Αργεντινός επιθετικός υποκλίθηκε στον θρύλο της ΑΕΚ. Ο Ντέμης βρέθηκε στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στη θέση του Αραούχο με το «11», το νούμερο που φορούσε όταν ήταν παίκτης της Ένωσης.

«Είναι χαρά φίλε να είσαι στο 11 σου. Αιώνιε Ντέμη», σχολίασε ο Αραούχο στη φωτογραφία που ανέβασε, δείχνοντας τον θαυμασμό του για τον άλλοτε άσο του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ