Σπανούλης: «Παίξαμε πολύ καλά για τόσο νωρίς στη σεζόν» (vid)

Σπανούλης: «Παίξαμε πολύ καλά για τόσο νωρίς στη σεζόν» (vid)

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη πήρε την νίκη απέναντι στην Μπνέι Χερτζέλιγια, στο πρώτο του παιχνίδι στο Basketball Champions League, με τον kill Bill να δηλώνει ευχαριστημένος για την εικόνα της ομάδας του.

Ο Βασίλης Σπανούλης ολοκλήρωσε με νίκη το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι στον πάγκο του Περιστερίου, στην πρεμιέρα της ομάδας του στο Basketball Champions League. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, μετά το τέλος της αναμέτρησης, εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Διαβάστε επίσης: Καλάθης: «Μισούσα τον Ομπράντοβιτς – Ήρθα Φενέρ για τον Ιτούδη»

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, παίζαμε με τη φιναλίστ του ισραηλινού πρωταθλήματος. Παίξαμε πολύ καλά για πρώτο παιχνίδι της σεζόν, θα έλεγα. Είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας, διαβάσαμε την άμυνα ζώνης και βρήκαμε τα σουτ που θέλαμε. Νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά για τόσο νωρίς στη σεζόν.

Κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός. Κάθε νίκη μάς δίνει αυτοπεποίθηση γιατί είμαστε μια νέα ομάδα, οπότε κάθε νίκη μάς βοηθάει πολύ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα, αυτό είναι το πιο σημαντικό, και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ