Περιστέρι – Μπνέι Χερτζλίγια 86-70: Ξεκίνημα με το δεξί στο προπονητικό ντεμπούτο του Σπανούλη

Περιστέρι – Μπνέι Χερτζλίγια 86-70: Ξεκίνημα με το δεξί στο προπονητικό ντεμπούτο του Σπανούλη

Το Περιστέρι «πάτησε» Μπνέι Χερτζλίγια με σκορ 86-70, στο προπονητικό επίσημο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς το Περιστέρι επιβλήθηκε με σκορ 86-70 της Μπνέι Χερτζλίγια στην πρεμιέρα των ομίλων του Basketball Champions League.

Το σύνολο του θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ την αντίπαλό του, δείχνοντας τον τρόπο που θέλει να παίξει από νωρίς και έτσι έφτασε σε μια άνετη νίκη, που δίνει ώθηση ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Kορυφαίοι για τους νικητές ήταν ο Μίρο Μπιλαν με 17 πόντους και Σιλβέν Φρανσίσκο που πρόσθεσε άλλους 16, ενώ από την άλλη πλευρά, 24 είχε ο Μόρις Κεμπ και 12 ο Άντι Βαν Βλιτ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Περιστέρι να επιβάλλει τον ρυθμό του και να αρχίζει να χτίζει από νωρίς μια καλή διαφορά από τη πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το σύνολο του Σπανούλη πάτησε… γκάζι και μπόρεσε να προηγηθεί με διψήφια νούμερα.

Η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει στη τρίτη περίοδο, ενώ οι Περιστεριώτες κρατούσαν έναν σταθερό ρυθμό επιθετικά, παίζοντας ταυτόχρονα εξαιρετική άμυνα. Τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι έκαναν άψογη διαχείριση του αποτελέσματος και εν τέλει έφτασαν στη νίκη με σκορ 86-70.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 51-36, 73-54, 86-70

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ