Σταμάτη στο «10»: «Όνειρο ο Ολυμπιακός, να καθιερωθούμε στην Ευρώπη»

Σταμάτη στο «10»: «Όνειρο ο Ολυμπιακός, να καθιερωθούμε στην Ευρώπη»

Όλα όσα δήλωσε στο «10» η αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, στη media day των ερυθρόλευκων.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε την media day, κατά την οποία οι ερυθρόλευκες αναφέρθηκαν στους στόχους της φετινής σεζόν. Ανάμεσά τους και η αρχηγός της ομάδας, Εβίνα Σταμάτη, η οποία μίλησε στο «10» για την χρονιά που ξεκινάει, που θα είναι η όγδοη για εκείνη στην ομάδα, αλλά και τη «δίψα» για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάστε επίσης: Το 50% του Θρύλου στη Βαρκελώνη: Απο το μπρέικ που τον έστειλε Μαδρίτη στην περσινή ματσάρα-μήνυμα (vids)

Εβίνα, όγδοη σεζόν στον Ολυμπιακό. Πως νιώθεις πλέον πριν ξεκινήσει κάθε νέα χρονιά;

«Σίγουρα κάθε χρονιά είναι διαφορετική, ξεκινάς από το μηδέν. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια πρωτοστατεί σε τίτλους και για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, ειδικά από το ξεκίνημά της. Ήταν όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό, πόσο μάλλον μετά από οκτώ χρόνια να έχουμε πάρει και τόσους τίτλους. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική, αλλά οι στόχοι είναι ίδιοι κι εγώ και οι συμπαίκτριές μου δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους».

Η σεζόν ξεκίνησε ήδη καλά με τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πως είναι με το «καλημέρα» να πέφτετε στα «βαθιά»;

«Θεωρώ ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για καλές επιδόσεις, ωστόσο είναι σημαντικό το ότι πήραμε τη νίκη. Ξέρουμε πως η ομάδα δεν ήταν στο 100% γιατί υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης, παρ’ όλα αυτά έχει περάσει ήδη κάποιος καιρός, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να παίξουμε το, πρώτο για εμένα, δύσκολο παιχνίδι που είναι με τη ρουμανική Σέπσι για την πρόκριση στην Euroleague, είμαστε πολύ χαρούμενες γι’ αυτό και πιστεύουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Το έξτρα κίνητρο για φέτος είναι το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Euroleague;

«Εδώ και πολύ καιρό έχουμε πει πως θέλουμε να καθιερωθούμε στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής το έχουμε πάει βήμα βήμα και αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο υγειές. Πέρυσι είχαμε μια πάρα πολύ καλή πορεία στο Eurocup όπου τερματίσαμε όγδοες και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε τις δυνατότητές μας στο πρωτάθλημα της Euroleague. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στο πιο ψηλό επίπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ