Ολυμπιακός: Εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στον Πρωτέα

Ολυμπιακός: Εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στον Πρωτέα

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης (30/11, 20:30) εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας, για την 8η αγωνιστική της Α1.

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Τετάρτη (30/11), μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας, που προέρχονται από τη νίκη (89-74) επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της Α1, αγωνίζονται εκτός έδρας στις 20:30 με τον Πρωτέα Βούλας, για την 8η «στροφή».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με Πίτερς κόντρα στην Εφές

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους, να πάρουν το «διπλό» στην έδρα του Πρωτέα και να κάνουν το «οκτώ στα οκτώ» στο φετινό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Μετά τη διακοπή που είχαμε, λόγω των Εθνικών ομάδων, στοχεύουμε να ξαναβρούμε γρήγορα το ρυθμό μας και να παρουσιάσουμε ξανά την εικόνα που δείχναμε πριν από αυτό το… διάλειμμα. Η ομάδα μας συνεχίζει με ενθουσιασμό την πορεία της και βήμα-βήμα, στοχεύουμε να πετυχαίνουμε κάθε στόχο που έχουμε θέσει. Στόχος μας, λοιπόν, είναι η νίκη την Τετάρτη».

Ελένη Σύρρα: «Επιστρέφουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά τη διακοπή. Κάναμε εξαιρετικές προπονήσεις αυτές τις ημέρες, για να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς των κοριτσιών που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες και θα αγωνιστούμε, όπως πάντα, με συγκέντρωση και σοβαρότητα κόντρα στον Πρωτέα. Ο στόχος μας είναι ένας, πάντα η νίκη. Θέλουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, γιατί ακολουθεί ένας δύσκολος Δεκέμβρης, με πολλά παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ