Ολυμπιακός: Με Πίτερς κόντρα στην Εφές

Ολυμπιακός: Με Πίτερς κόντρα στην Εφές

Ο Αμερικανός φόργουορντ συμπεριελήφθη στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τουρκία για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές (1/12, 19:30).

Στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (1/12, 19:30) στην Κωνσταντινούπολη για την 11η αγωνιστική της Euroleague έχουν επικεντρωθεί πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στη γειτονική χώρα, με τον Αλεκ Πίτερς να είναι σε καλύτερη κατάσταση και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των νταμπλούχων.

Διαβάστε επίσης: «Τρομάζει» ο Θρύλος, διέλυσε την Ντιναμό στην Τιφλίδα και… πάτησε κορυφή!

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, βρίσκεται στους 13 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Όλα θα κριθούν λίγο πριν το τζάμπολ της σπουδαίας αναμέτρησης με την Εφές, όταν ο Ελληνας προπονητής θα αποφασίσει ποιον από τους 13 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη θα αφήσει τελικά εκτός 12άδας για το ματς με την ομάδα του Αταμάν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από τις δύο νίκες με Αλμπα στο ΣΕΦ για την Euroleague και Προμηθέα στην Πάτρα για την Basket League, με τον Σάσα Βεζένκοφ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να αναδεικνύει MVP Νοεμβρίου στην Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ