Γκράινερ: «Θέλω να παίξω στο WNBA τη φετινή σεζόν»

Γκράινερ: «Θέλω να παίξω στο WNBA τη φετινή σεζόν»

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ, στο πρώτο της μήνυμα μετά τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με τη φυλάκιση στη Ρωσία, ανακοινώνοντας πως σκοπεύει να αγωνιστεί ξανά σύντομα στο WNBA.

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ, εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ, έχοντας αφήσει πίσω της τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε στις φυλακές της Ρωσίας. Η Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια των Phoenix Mercury, μέσα από ανάρτησή της στα social media, ευχαρίστησε τους πάντες για τη συμπαράσταση και ανακοίνωση την απόφασή της να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο WNBA.

«Νιώθω τόσο όμορφα που είμαι σπίτι! Οι τελευταίοι 10 μήνες ήταν μια μάχη σε κάθε στροφή. Έσκαψα βαθιά για να κρατήσω την πίστη μου και ήταν η αγάπη από τόσους πολλούς από εσάς που με βοήθησε να συνεχίσω. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας», είπε αρχικά, ενώ ευχαρίστησε και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για τη βοήθειά του στην υπόθεσή της.

Διαβάστε επίσης: Οι φωνές του Μίτσελ, το «δώστε την μπάλα στον Φορτούνη», το ντουμπλάρισμα και η επίδειξη του Μαρσέλο

«Πρόεδρε Μπάιντεν, με έφερες σπίτι και ξέρω ότι έχεις δεσμευτεί να φέρεις και τον Πολ Γουίλαν και όλους τους Αμερικανούς σπίτι. Θα χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου για να κάνω ό, τι μπορώ για να σας βοηθήσω. Ενθαρρύνω επίσης όλους όσους έπαιξαν ρόλο στο να με φέρουν σπίτι να συνεχίσουν τις πλήρης».

Τέλος, τόνισε πως σκοπεύει να επιστρέψει και στο μπάσκετ, αφού ανέφερε πως θα αγωνιστεί με την ομάδα της στη φετινή σεζόν.

«Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα: Σκοπεύω να παίξω μπάσκετ για το Phoenix Mercury στο WNBA αυτή τη σεζόν και με αυτόν τον τρόπο, ανυπομονώ να μπορέσω να πω σύντομα «ευχαριστώ» σε όσους από εσάς υποστηρίξατε, γράψατε και δημοσιεύσατε για μένα αυτοπροσώπως. Πάντα αγάπη, BG 42».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ