Ελεύθερος και… ωραίος πλέον ο Ντόρσεϊ

Ελεύθερος και… ωραίος πλέον ο Ντόρσεϊ

Καμία ομάδα από το ΝΒΑ δεν έκανε κίνηση για να πάρει το συμβόλαιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος πλέον είναι και επίσημα ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί.

Ελεύθερος και τυπικά για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι πλέον ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς πέρασε το διάστημα των 48 ωρών που χρειαζόταν σε περίπτωση που κάποια ομάδα του ΝΒΑ επιθυμούσε να τον κάνει δικό της «τσιμπώντας» το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους Ντάλας Μάβερικς.

Πλέον ο ομογενής γκαρντ έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου εκείνος επιθυμεί, κάτι που αναμένεται να γίνει αρκετά σύντομα, αφού το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από τη Euroleague είναι κάτι παραπάνω από έντονο από την στιγμή που μαθεύτηκε πως μένει ελεύθερος.

Θυμίζουμε πως την κατάσταση παρακολουθεί από κοντά ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει καταθέσει ήδη πρόταση για συμβόλαιο μέχρι το 2024 έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Φυσικά υπάρχει και η πρόταση της Μονακό με το 1,2 εκατομμύρια έως το φινάλε της σεζόν.

Παράλληλα, η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο κόλπο της διεκδίκησής του καθώς περίμενε να ξεκαθαρίσει το θέμα με το ΝΒΑ και πολύ σύντομα αναμένεται να καταθέσει κι εκείνη την πρότασή της στον 26χρονο σκόρερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ