Ολυμπιακός: Φινάλε στο 2022 κόντρα στον ΓΑΣ Εύνικο

Ολυμπιακός: Φινάλε στο 2022 κόντρα στον ΓΑΣ Εύνικο

Οι νταμπλούχες Ελλάδας, λίγο πριν το φινάλε του 2022, δίνουν ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, αντιμετωπίζοντας τον ΓΑΣ Εύνικο (30/12, 14:00), για τη 13η «στροφή» της Α1.

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει την Παρασκευή (30/12) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Δύο μέρες μετά την επικράτηση (57-87) στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον Παναθλητικό, για τη 12η αγωνιστική της Α1, οι νταμπλούχες Ελλάδας δίνουν ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, αντιμετωπίζοντας στις 14:00 τον ΓΑΣ Εύνικο, για τη 13η «στροφή».

Διαβάστε επίσης: Το πρωτάθλημα του… Ιωαννίδη δεν τελειώνει από τα μισά του

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, στην τελευταία τους αγωνιστική υποχρέωση για το 2022, θέλουν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα της ομάδας των Άνω Λιοσίων και να διευρύνουν στο «13 στα 13» το νικηφόρο σερί, που «τρέχουν» στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από αυτό με τον Παναθλητικό. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και πρέπει να το κάνουμε, απέναντι σε μια ομάδα που στην έδρα της έχει δείξει, ότι αγωνίζεται σκληρά. Περιμένω από τις παίκτριες να δείξουν καλύτερη διάθεση και εικόνα από το χθεσινό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ