Τρεις παρατηρήσεις και ρίψεις αντικειμένων στη Λεωφόρο!

Τρεις παρατηρήσεις και ρίψεις αντικειμένων στη Λεωφόρο!

Υβρεις, φτυσίματα και ρίψεις αντικειμένων από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού - Αναπτήρες, κέρματα, μπουκάλια ακόμα και γυαλιά ηλίου πέταξαν στις παίκτριες του Ολυμπιακού - Τρεις παρατηρήσεις από τους διαιτητές.

Ο Ολυμπιακός, πραγματοποιώντας μια σπουδαία ανατροπή, επικράτησε με 66-60 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών στην Α1 Γυναικών και βρίσκεται πλέον μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκες απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι καλύτερες από τις Πράσινες και την ερχόμενη Κυριακή (2/4, 14:00), έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους, θα τα δώσουν όλα στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για να κάνουν το 4-1 και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου. Ένα ακόμα τα τελευταία χρόνια για τον πειραϊκό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Ανάρτηση – «βόμβα» από Καραπαπά για Μπένετ, Μάνταλο και Ολιστική Μελέτη (pic)

Ένα παιχνίδι το οποίο άπαντες στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι γιορτή. Σε αντίθεση με όσα συνέβησαν στην αποψινή αναμέτρηση στη Λεωφόρο, στο οποία οι διαιτητές αναγκάστηκαν να κάνουν τρεις παρατηρήσεις, για τη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού. Μια ακόμα και θα έπρεπε να εκκενώσουν το γήπεδο. Ένα γήπεδο, που έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές ότι είναι ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων, πόσο μάλλον ντέρμπι.

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτριες του Ολυμπιακού δέχθηκαν φτυσίματα, αλλά και ύβρεις από τους οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ αμέσως μετά την κόρνα της λήξης, οι οπαδοί του Τριφυλλιού άρχισαν να πετούν στον αγωνιστικό χώρο ότι είχαν στις τσέπες τους. Αναπτήρες, κέρματα, μπουκάλια ακόμα και γυαλιά ηλίου!

Εικόνες που αμαυρώνουν τον ελληνικό αθλητισμό και παράλληλα προκαλούν πάρα πολλά ερωτηματικά για τον λόγο που θα πρέπει να γίνονται ακόμα παιχνίδια στην εν λόγω έδρα. Μια έδρα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κριθεί ακατάλληλη για να γίνονται τέτοια ματς. Ματς κορυφαίου επιπέδου. Ματς που κρίνουν τίτλους. Ντέρμπι ανάμεσα στους αιωνίους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σε αντίθεση με όσα έγιναν στο αποψινό παιχνίδι, στον πρώτο τελικό που έγινε στην Αίθουσα 5 του ΣΕΦ δεν συνέβη το παραμικρό, με τη φιλοξενία, αλλά και την ατμόσφαιρα, να είναι άψογες και τις παίκτριες του Τριφυλλιού να αποχωρούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα από το παρκέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ