Ολυμπιακός: Τρίτη «μάχη» στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό, για το έβδομο πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Τρίτη «μάχη» στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό, για το έβδομο πρωτάθλημα

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (02/04) στον τρίτο τελικό της Α1 με στόχο τη νίκη που θα της δώσει το έβδομο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Με στόχο την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος της ιστορίας της αγωνίζεται, την Κυριακή (2/4), η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού. Στις 14:00 (YouTube/OSFP TV), οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θέλουν να υπερασπιστούν το «στέμμα» τους, αφού υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, για τον τρίτο τελικό της Α1.

Μετά τις νίκες (76-69, 60-66) στους δύο πρώτους τελικούς, σε Φάληρο και Λεωφόρο, αλλά και το 1-1 στην κανονική διάρκεια, τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχουν προβάδισμα με 3-1 επί των «πράσινων» και βρίσκονται ένα βήμα μακριά από τον τίτλο του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23.

Διαβάστε επίσης: Νάπολι: Επαναστάτες με αιτία…Σιωπηλό το «Maradona» με Μίλαν (pic)

Αύριο, στην τρίτη τελική «μάχη» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κερδίσουν ξανά τον Παναθηναϊκό και να «γράψουν» το 4-1 στη σειρά, ώστε να «κλείσουν» τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, με το έβδομο τους πρωτάθλημα!

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας:

«Άλλο ένα παιχνίδι στη σειρά των τελικών στην έδρα μας, εναντίον του Παναθηναϊκού. Ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, για εμάς ανήκει στο παρελθόν και επικεντρωνόμαστε να δώσουμε το 100% για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε την ψυχή μας για το θετικό αποτέλεσμα και με τη στήριξη των φιλάθλων μας, να πετύχουμε το βασικό μας στόχο».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου:

«Μετά την προχθεσινή εκτός έδρας νίκη μας απέναντι στον Παναθηναϊκό, προηγούμαστε στην σειρά με 3-1. Χρειαζόμαστε μια ακόμη νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του βασικού μας στόχου. Όπως έχουμε πει, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένες για 40 λεπτά σε άμυνα και σε επίθεση. Είμαστε έτοιμες να δώσουμε το 100% για την νίκη και την κατάκτηση του τίτλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ