Νίκλας: «Δεν επαναπαυόμαστε»

Νίκλας: «Δεν επαναπαυόμαστε»

Ο Θάνος Νίκλας τόνισε τη σημασία να μείνουν οι παίκτριες του συγκεντρωμένες, μετά την σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ενόψει του 4ου τελικού.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού υπέταξε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, παίρνοντας ένα μεγάλο διπλό και πλέον θέλει μόλις μία νίκη για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 και τη φετινή χρονιά.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Θάνος Νίκλας, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε πως έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα, αλλά οι παίκτριές του δεν πρέπει να επαναπαυτούν ενόψει του 4ου τελικού στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης: Η έντονη ενόχληση της UEFA για Μπαλτάκο, το πρόστιμο-μαμούθ και το σκάνδαλο με τον Μάνταλο

Όσα είπε ο Νίκλας:

«Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά δεν επαναπαυόμαστε! Γνωρίζουμε, ότι ο Παναθηναϊκός θα έρθει μέσα στο ΣΕΦ, την Κυριακή, για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Θέλουμε τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα στο επόμενο παιχνίδι, για να είναι και το τελευταίο!

Συγχαρητήρια στο σταφ και στις παίκτριες μου, που διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Από πλευράς αθλητριών η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια, γιατί μείναμε συγκεντρωμένες σε μια δύσκολη έδρα. Δεν ξεκινήσαμε επιθετικά καλά, χάνοντας ευκολά καλάθια. Αλλάξαμε τη τακτική μας και κερδίσαμε κατά κράτος σε αυτό το κομμάτι στο τελευταίο δεκάλεπτο. Παρόλα αυτά, δεν σημαίνει τίποτα, καθώς θέλουμε άλλη μια νίκη, την Κυριακή. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας, να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ