Ο ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα στηρίζει τον Νίκο Παππά για τον Δήμο των Αθηναίων

Ο ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα στηρίζει τον Νίκο Παππά για τον Δήμο των Αθηναίων

Ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε πως το κόμμα του θα στηρίξει τον γκαρντ του Παναθηναϊκού για τη διεκδίκηση του Δήμου των Αθηναίων.

Ο Νίκος Παππάς τελικώς όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς Κάνααν ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Τσίπρας είπε συγκεκριμένα για την στήριξη στο πρόσωπο του παίκτη του Παναθηναϊκού τα εξής:

«Στον Δήμο της Αθήνας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή στο Δήμο», και συνέχισε λέγοντας ότι «ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Μας κούρασε όλους».

«Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογράμμισε ότι «το επόμενο διάστημα θα ενθαρρύνουμε και θα συμβάλουμε να γίνει πράξη μια τέτοια εξέλιξη με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση πολιτικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, ώστε να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής στο Δήμο της Αθήνας».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Παππάς με δηλώσεις του λίγες μέρες νωρίτερα είχε αναφέρει σε συνέντευξή του πως θέλει να διεκδικήσει των Δήμο Αθηναίων τονίζοντας πως είχε δεχθεί και τηλεφώνημα από τη Λιάνα Κανέλλη που τον ενθάρρυνε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ