Προς την Ισραηλινή Χάποελ Χολόν ο Στέφανος Δέδας

Προς την Ισραηλινή Χάποελ Χολόν ο Στέφανος Δέδας

Ο Στέφανος Δέδας μοιάζει ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Γκάι Γκουντς στον πάγκο της Χάποελ Χολόν, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα.

Ο Στέφανος Δέδας, βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη στην Φενέρμπαχτσε, είναι ψηλά στη λίστα της Χάποελ Χολόν για να κάτσει στον πάγκο των Ισραηλινών.

Ο Έλληνας τεχνικός σε περίπτωση που αναλάβει την θέση στην ομάδα του Ισραήλ δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρίσκεται εκεί, μιας και είχε αναλάβει την θέση του προπονητή της Χάποελ και κατά την περίοδο 2019-2021, ερχόμενος μετά στην ΑΕΚ. Στην προηγούμενη παρουσία του είχε φτάσει ως τα ημιτελικά του εγχώριου πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Σε κανέναν δεν έδωσα συγχαρητήρια για τίποτα» (pic)

Τη φετινή σεζόν η ομάδα του Γκάι Γκουντς δεν τα πηγαίνει όπως τα ήθελε, αφού αποκλείστηκε από την νοκ-άουτ φάση του Basketball Champions League, ενώ στη φάση του επιπέδου νικητών στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 14-9.

Η παραμονή του Γκουντς δεν είναι σίγουροι και οι άνθρωποι της Χάποελ είναι πολύ πιθανό να σκέφτονται την επιστροφή του Στέφανου Δέδα, σύμφωνα με το Israel Hayom, όπως και του Νταν Σαμίρ, που αυτή την στιγμή έχει θέση βοηθού προπονητή στην Αρμάνι Μιλάνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ